Jump to content

Gaženje po majčinstvu...


pekmezodsljiva

Preporučene objave

Pozdrav svima!

Majka sam troje djece u dobi od 19, 15 i 13 godina..razvedena 12 godina sa vrlo mizernom alimentacijom i skoro pa nikakvim kontaktom oca sa djecom..pogotovo najmladjim sinom. Bivsi je suprug nedavno dobio otkaz(inače zivi sa nevjenčanom suprugom i ima sina od 9 godina), a sa tim počinju i moji problemi jer sustavno on i njegova obitelj blate mene kao majku te vrse pritisak na kćer da se preseli k njima..ona je u vrlo osjetljivin godinama, te mislim da bi joj to sve moglo vrlo naškoditi. Našla se u situaciji da mora birati a voli i mene i tatu i baku(očevu majku).Moram napomenuti da je do nedavno druženje sa ocem bilo vrlo oskudno i vidjali su se samo kad je mala odlazila kod bake.Molim vas za pomoć jer neznam kako da se postavim..cijeli smo zivot zajedno sa svim sretnim i nesretnim situacijama , sve smo rješavali sami bez očeve pomoći, čak mislim da otac i ne poznaje svoju djecu jer nije bio prisutan...Mogu li ikako utjecati na to da se ove "poganosti" koje govore o meni i "ispiru mozak" djeci nekako zaustave i kome se mogu obratiti? :place:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Oprostite, ali taj naslov je tendenciozan. Gdje je u vašoj priči 'gaženje po majčinstvu'?

 

Vaša priča je (nažalost!) samo još jedna tužna priča u ovom svijetu. Očito vama i vašoj djeci (ali i ocu, tj. bivšem suprugu) ne cvatu ruže.

 

Imam dojam da se ponašate pretjerano zaštitnički prema djeci . Otac možda i nije pokazao veliki interes u svezi djece, možda nije želio, možda mu vi niste dopustili. Očito nije zlostavljač ili slično, to biste spomenuli u postu.

Vaša kćer je punoljetna, može sama odlučiti gdje će živjeti. Prvi puta ona može sama birati gdje će živjeti. Ako i preseli kod oca, možda ustanovi da tamo i nije tako lijepo kako misli. U svakom slučaju neće vas manje voljeti, i dalje ćete biti njena majka.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Štovani felix,kći moja ima 15 godina,mladji sin ima 13 godina i oni su izloženi" pljuvanju" po meni, što smatram idiotskim činom sa strane bivseg supruga i mislim da su izloženi neugodnoj situaciji kad god su sa ocem, a to može ostAVITI TRAGA NA NJIHOVU PSIHU...ili sam u krivu? Zaista neznam..otac je alkoholičar i nikada nije vodio računa o klincima osim sto je prisilno(Ovrhom) plačao uzdržavanje u iznosu od 642 kn...Sin koji je punoljetan nije problem jer je za razliku od mladjeg brata i sestre stabilna i odrasla osoba.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pogrešno sam pretpostavio da je najstarije,punoljetno dijete kćer za koju ste zabrinuti.

Vaša kćer ipak nije malo dijete; i sama već znade zaključiti što je istina (npr. da otac nije osoba na koju se može računati). Pretjeranim zabranama možete polučiti suprotan efekat.

 

Svejedno, naslov koji ste dali bio bi primjeren u slučaju da vam netko zakida majčinska prava, možda da ste post naslovili -'zabrinuta sam za svoju djecu'?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija