Jump to content

utvrđivanje vremena provedenog u HV


Stubi

Preporučene objave

prošle godine u desetom mjesecu pokrenuo sam postupak za utvrđivanje vremena provedenog u HV koje mi nedostaje u 91 godini preko ureda za obranu gdje mi taj staž nije evidentiran obrazloženo mi je da to ide na provjeru u zborno područje ,a ako oni ne riješe onda se mora ići na provjeru u županijski ured za obranu gdje njihova pravna služba utvrđuje činjenice moje pitanje onima koji su imali takav slućaj ili imaju koliko to sve skupa traje napominjem da nisam još nikoga požurivao sve se nadam da ću dobiti odgovor :-?:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Po mom iskustvu (uredi za obranu su povezani i sa županijskim uredima i MORH-om ,računalima ). Ne znam od kuda si i iz koje postrojbe tražiš vrijeme provedeno u HV . Ako si u evidenciji onda moraš biti u pravnoj nasljednici svoje postrojbe ili u zap. KOV -A (županijski uredi od njih traže podatke).A ako te i oni nemaju u evidenciji , pripremi se za upravni postupak . Sam sam prošao tu muku i želim ti sve najbolje i "najbrže" Moj županijski ured je Sisak , pa ako je slučajno i tvoj možda bih mogao i više pomoći

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hvala ti kolega ja sam iz iste županije pa ako ti nije problem reci gdje sve da pokušam kako bi ubrzao predmet preostalo mi je još malo do mirovine pa ako je moguće da rješim i tih šest mjeseci koje sam skoro zapustio nemisleći da će mi to biti potrebno a sad vidim da mi to itekako fali a greška je moja što to nisam prije riješio :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija