Jump to content

ocjena radne sposobnosti


zoki12

Preporučene objave

Niste baš u zavidnom položaju, ukoliko se ostvari taj najgori scenarij da vam ostaje potvrda od medicine rada da ne možete obavljati svoj posao, a "skinu" vas s bolovanja, tada se vraćate na posao, a poslodavac bi vas trebao rasporediti negdje drugo sukladno vašim mogućnostima i sposobnostima, to često zna biti problem, pogotovo u malim tvrkama gdje nema puno "manevarske" mogućnosti da vas se negdje drugo rasporedi ako primjerice takvo radno mjesto ne postoji. Tu je i druga opcija, ako imate ograničenja tipa da ne smijete na visinu ili nešto slično može vas se ostaviti na sadašnjem radnom mjesti, samo se dodaju ograničenja. U svakom slučaju najbolje bi bilo da ostanete na bolovanju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Treba pričekati pa vidjeti što će se dalje dogoditi jer očito da povjerenstvo nije još donijelo nikakvu odluku (veliš željeli bi), no da bi nešto dalje mogli reći treba vidjeti da li se radi o ozljedi na radu, o radnom mjestu koje je obuhvaćeno onim posebnim popisom, i o kojem se povjerenstvu ovdje uopće radi (HZZO ili HZZOZZR-a)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija