Jump to content

kaznen,zakon 293 st 1


direktor111

Preporučene objave

molim pomoć

 

 

imao sam tvrtku u kojo sam bio vlasnik a imao sam direktora ,drzsvno odvjetništvo zaprimilo je prijavu i provodi istragu bio sam na razgovoru.

 

radi se o tome da je moj direktor izdao nalog za utovar robe jednom prijevozniku poslije deset dana prodao sam tvrtku koja je nastavila dalje raditi , tvrtka nikad nije duzna bila drzavi , nikad nije bila u blokadi dok sam je ja vodio radila je u dobiti.

 

neznam sta se sad dogadja jer se novi vlasnik ne javlja , tvrtka je imala naplatiti oko 300000 tisuča isto imala je duga i prema vjerovnicima nesto manje. poslovne udjele sam prodao s pravima i obvezama novom vlasniku. imam ugovor

 

 

 

sta da radim, dali me mogu osuditi za prijevaru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

direktor je vodio tvrtku , ja sam direktor u svojoj tvrtci zato sam i imenovao direktora istina. koliko on odgovara jer je biom kratko vrijeme direktor oko 3 mjeseca a prije njega sam ja bio oko 1 godine , ssporna su ova tri mjeseca ... još uvjek policija vodi istragu ja sam predao sve ugovore u kojima se vidi da je novi vlasnik sve udjele preuzeo i imenovao drugog direktora. dali ima osnove za prijevaru jer ja se ne osjećam krivim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pa tu i je spor, on tvrdi da je direktor s namjerom poslao nalog za utovar tereta i da je direktor u rodbinskoj vezi samnom ali ja tvrdim da direktor za tri mjeseca nije mogao ništa uciniti pogotovo ako njegova faktura nije u dospijecu bila dok je moj direktor zastupao tvrtku.pogotovo nije moglo biti prijevare jer je tvrtka poslovala s dobiti a problem je u novom vlasniku sto on ne plaća vjerovnike i oni sad ganjaju mene i mog direktora. a novi vlasnik je preuzeo sva prava i obveze sto lijepo piše u ugovoru. stim da sam ja kod preuzimanja tvrtke novom vlasniku predao svu dokumentaciju sto je on i potpisao. mislim doslovno sve ulazne fakture, izlane , podatke iz fine, telefone, sve ama bas sve... sta da radim

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija