Jump to content

zastara


dujka13

Preporučene objave

sklopili smo ugovor o dopunskom zdravstvenom osiguranju 25.07.2002. koji je istekao 24.07.2003. Prvih tri mjeseca smo uplaćivali samostalno. Četvrti mjesec smo kasnili i zbog toga nam je odbijena usluga. Revoltirani, obustavili smo mjesečna plaćanja ali i zbog besparice. Osiguran je bio moj suprug(53.g) koji je jedini zaposleni i ja njegova supruga(52.g.) nezaposlena. Ja se liječim ili bolje rečeno ne liječim, od visokog tlaka i bolesti srca. Odbijala sam kontrole i preglede zbog nemogućnosti plaćanja participacije. Nedavno smo bili prisiljeni (zbog zdravstvenih komplikacija) zatražiti ponovno sklapanje ugovora, koji nam je odbijen zbog dugovanja 720,00 kn + kamata 671,47 kn.

Zar tu nema zastare (24.07.2003.) kako je moguće da naplaćuju 100% kamatu na glavnicu. Ovim činom osuđeni smo na smrt polaganu i bolnu. Naša primanja nisu dostatna niti za osnovne životne potrebe. Prosjek plaće nam je malo veći od minimuma ali naša davanja premašuju zarađeno.

Dubravka

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija