Jump to content

imam li pravo na vojnu mirovinu


gitara2009

Preporučene objave

u travnju ove godine dobio sam rješenje o invalidskoj mirovini koja mi je oko 1400kn,(25 god. radnog staža) zatim pošto imam nešto rata od 1991 do oluje dobio sam još nešto na račun toga i mirovina-invalidska mi je oko 1800 kn, dao sam zahtjev za opču civilnu mirovinu koja bi mi bila veča od sadašnje oko 15%. pošto je moje stanje sigurno posljedica iz rata npr, poslje oluje loše sam se osječao, mučnina , povračanje , opće loše stanje i poslali su me na lječenje ptsp-. kako sam par godina nakon oluje otkrio slučajno da sam bio zaražen sa hepatitisom b koji je prešao u kronicitet sa oštečenjem jetre -ciroza tada seam se prestao lječiti od ptsp i nastavio sam lječiti hepatitis . upravo oni simtomi poslje oluje su bili simptomi hepatitisa koji su doktori pripisali ptspu .u psihološkom vještačenju ima i ptspa od koga se i danas lječim. dakle danas se lječim i od ptspa i i od hepatitisa jer je bolest kronična . kako i kome se obratiti da dokažem da je moja bolest posljedica rata. kojim putem krenuti .?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Skupi sve papire o bolesti i ostalo ti sve zna proceduru tvoj doktor opće prakse a imaš puno na forumu o toj temi Obnovi postupka kod zavoda za mirovinsko osiguranje.

Bitno je da dokažeš da je bolest posljedica rata i onda ako vještak to prizna i napiše možeš dobiti vojnu mirovinu.

Naravno nakon revizije u ministarstvu branitelja.

Sretno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hvala , kompa mislim da ču morati malo trgnut doktora danas se svi nekoga boje mog dotora je strah napisat uputnicu za specijalistu , a kamo li što drugo , svi znaju da sam bolestan i da se više zajebavam sa bolešču nego sa papirima ali to je moja greška , čovjek treba bit prodorniji, iskreno neda mi se nikoga ništa molit ali kad vidim što se radi nešto me stisne u želucu i naj rađe bi se ubil...ali imam dvoje djece i ženu i oni su mi jedini koji me drže na nogama ... hvala i pozdrav...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

gitara2009 je napisao:

mog dotora je strah napisat uputnicu za specijalistu , a kamo li što drugo ,

 

Osobno imam doktoricu u Zagrebu i nikada nisam s istom kao niti s njezinim zamjenama imao bilo kakvih problema oko izdavanja uputnica za bilo što ( čak po nekoliko uputnica odjenom ).

 

Promjenite doktora ako je takva situacija kod vas s vašim doktorom !!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

e pa upravo sam išao kod drugog doktora -doktorice za sada mi se čini ok, sama je uvidjela neke nepravilnosti oko mojih dokumenata , postavila je deset pitanja zašto niste napravili ovo , zašto vas doktor nije uputio tamo , zašto ,zašto ??? sad i ja vidim da sam već ranije trebal promjeniti doktora ... hvala još jednom ...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija