Jump to content

Ustavni sud i parking


Raulisimo

Preporučene objave

hmmmm, nije da si utvaram kako sve znam ali bogme ne znaju ni ustavni suci (a oni bi vec za tih 20-tak tisucica trebali znati)- jucer se prikaze ustavni sudac na TV-u (da, da onaj zbog kojeg i stavljam ovaj post u rubriku "Porezno pravo":)))))) i objasni nam lijepo slijedece-nemojte dragi gradjani placati nista preko iznosa parkinga jer su ugovorne kazne proglasene nezakonitima i neustavnima! neuka novinarka ponovi pitanje -al odluke gradova i opcina prestaju vaziti tek 31. 12. ove god. zar ni do tada ne moramo placati ugovorne kazne? no, no - spota on nju - to je bekino i fuj (prevod: protuzakonito i protuustavno) pa ne morate!

ja u čudu, znoj me preplavio pa zar sam opet bacio 250 kn iako nisam morao?! pogledam npr odluku tamonekogsuda o parkiranju u ZG (objavljena i u Sluzb glasniku Bandicgrada)te lijepo ustanovim da odgovarajuci Pravilnik prestaje vaziti 31. prosinca 2009. ja brzo do kalendara, prstici rade vrijedno i ustanove da jos ima puno dana do Silvestrova!!! i puno mjesta za parking i puno kazni za parking, naravno! i kaj sad? Bandicgradparking se ne da smesti i uredno naplacuje ugovorne kazne - Princ iz iste firme kaze da ce to uredno i dalje činiti a sudac tamonekogsuda tvrdi da nam se zivo moze #OOPS#ati za ugovorne kazne!

Sto kaze zakon (upitate se vi na kraju, a to se i ne gleda prije kraja:) - Ustavni zakon o tamonekomsudu RH u cl. 55, st.2:"Ukinuti zakon i drugi propis, odnosno njihove ukinute odredbe, prestaju važiti danom objave odluke Ustavnog suda u »Narodnim novinama«, ako Ustavni sud ne odredi drugi rok." (umjesto Ustavni sud treba stajati tamonekisud:)

 

zato ja smislih slijedece (sto i vama preporucam) - ako platite u medjuvremenu ugovornu kaznu pa vam drustvo iz Bandicgradparkinga ne zeli vratiti preplaceni iznos vi lijepo to sve stavite u kovertu, zalijepite marku (obilno zalijepite čimegod - sve tjelesne tekucine dopustene:) i sve adresirajte na TamonekiSud RH, Varsavska 3, 10000 tebi, a 10001 meni - Zagreb (za suca "ne morate platiti ni porez a kamoli ugovornu kaznu kod parkiranja") i budite mirni i spokojni bas kako kaze Pjesnik - "Kroz samocu, muk, sve je tisi huk, auto guta vec pauka daljina"

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija