Jump to content

Žalba-Ima li moja izjava smisla


ori-gigi

Preporučene objave

align=righthttp://lh6.ggpht.com/_EGgI4e1jdzE/SsoWvKnfM5I/AAAAAAAAA9E/-WWSWpHR9yE/s400/img002.jpg[/img]

 

Malo su slova sitna ali trebali bi sliku skinuti da se može pročitati..hvala!!

 

Sory...

 

-Poštovana Gospodo unaprijed se ispričavam zbog nemogučnosti dolaska na zakazano ročište iz razloga konstantnog bolničkog lječenja kao člana HRVIDR-E, postoji velika mogučnost da na ročište neću biti u mogučnosti pristupiti stoga šaljem ovaj dokument kao pravovaljanu i zakonski važeću izjavu, a s tim u vezi nisam u mogučnosti podmiriti troškove odvjetnika koji bi me zastupao u ovom sudskom procesu.

-Prije same izjave volio bih dati kratko obrazloženje cijelog slučaja koji je započeo 1997 god.,kada sam kao branitelj podigao kredit za samozaposlenje te dotična sredstva uložio u robu kako bih normalno poslovao, no međutim robu sam skladištio kod jamca koji mi je tu robu prodao te uzeo novce i zbog toga razloga sam prestao otplačivati kredit, u vremenu kada se jamac kao sporazumno dogovara sa Helios osiguranjem ja sam bio stalno zaposlen godinama i nitko iz Heliosa me nije kontaktirao niti je taj dug bio zakonski važeči po zakonu o obaveznim odnosima o zastari te dolazimo do moje konačne izjave koja glasi:

-Pozivam se na zastaru za dotično dugovanje Helios osiguranju koje je jamac bezpotrebno navodno platio jer po zakonu o obaveznim odnosima kojega je Hrvat¬ski sabor donio na sjednici 25. veljače 2005. godine.Broj: 01-081-05-768/2Zagreb, 4. ožujka 2005.članak 126 stavka 1. Zastarom obveze glavnog dužnika zastarijeva i obveza jamca ...te još dodajem.. Članak 227.stavka 1. Pravo iz kojega proistječu povremene tražbine zastarijeva za pet godina, računajući od dospjelosti najstarije neispunjene tražbine...

-Neispunjena zadnja tražbina bila je 20.02.1999.g.... isteklo je 6.godina,10 mijeseci

-Podnesena tužba bila je 08.10.1999.g....6 godina,4 mijeseci

-Poštovani sude ovim bih završio svoju izjavu te se nadam pozitivnom riješenju u moju korist i da neću biti prisiljen uzimati odvijetnika te ovaj nesretni kredit koji mi je okrenuo život od samoga početka morati još voditi borbu za nanesenu štetu od strane jamaca...

-Unaprijed zahvaljujem te se ispričavam zbog nemogućnosti dolaska!!

 

 

Znam da to nije žalba ali dali mi ovo što sam napisao ima smisla i dali postoji šanse da pobijedim u ovoj parnici...znam da nema možda dosta detalja ali eto barem nešto,hvala za bilo kakav komentar..!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija