Jump to content

ovrha


ward

Preporučene objave

pozdrav svima

 

imam cijelu zavrzlamu u glavi i pokusao sam vec dva puta napisat cijelu tu svoju pricu,al jednostavno treba mi tri stranioce da bi sve objasnio,pa cu umjesto toga samo ukratko pitati,a ako treba koja informacija naknadno cu odgovoirt..

 

rastao sam se prije 6 g...imamo dvije curice iz tog braka 7 i 11g stare...razvod je bio sporazumni i expresso rijesen u roku nekoliko mjeseci...ostajemo vrlo bliski do pred dve godine kad bivsa dovodi nekog covjeka sebi i u tome trenutku ja postajem netko kog bi vjerovatno najradije ubila sikirom samo da bi se njen dragan osjecao dovoljno vrijedan,a ja bezvrijedan..prestaje komunikacija,u nekoliko navrata pokusavam stupit s njom u kontakt i tu ima svega od puhanja u slusalicu do javljanja tog lika...no na stranu stime..ja nemogu do djece..zadnji put sam ih vidio u sijecnju,i to su ih moji roditelji uspjeli dobit / nezive u istom gradu, pa je shodno tome mislila da ih ja necu vidit,ali jesam /

 

e sad...to je samo fragment cijele price

 

suma sumarum je ovakav..

 

odjednom se godpodja sjetila da bi ja njoj trebao placat alimentaciju,i pokrene ovrhu,i od 1.8 mi sjedaju na 70 posto mirovine ( 30 posto tekuce alimentacije i 40 posto naime duga ) - moram samo reci ,da nit me pitala za alimentaciju nit je rekla sta je naumila..tako da mi je to sjelo i automatski prekinulo sve kredite koje imamm....

jos uopce nisam dobio rjesenje o toj ovrsi (trazio 2 puta na HZMO ) i ona te novce nedobiva...

 

e tu me zanima nekoliko stvari :

1. da li hzmo moze sjest na 70% primanja?

2. pretpostavljam da se na to rjesenje mogu zalit ?

da li ima smisla navesti da su me stavili u nemogucu poziciju posto sam ja naime teski vojni invalid ( imam opcu nesposobnost) I NEMOGU zaradjivat vise nego sto imam..

 

to sto se tice ovrhe..

a sto se tice nevidjanja djece,kome da se obratim a da to ima smisla..naime ona djeci pokusava nametnut tog lika za oca.(cak ih je trazila da ga zovu tata).zar ce svaki kojeg sebi dovede biti tata mojoj djeci? ja ih vise nemogu vidit..

mozda ce neko sad rec,ma ko tebi moze zabranit vidit djecu,odi im na vrata...pa vjerujte to je najmanji problem,no meni nakon ovoga postaje jasno da ona vise nerazmislja svojom glavom,nego njegovom a ja sam psihicki bolesnik..bojim se da to neiskoriste protiv mene...

 

 

po rjesenju o rastavi imam pravo na svaki drugi vikend i pola godisnjih ....

 

unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

o ovrsi po pitanju alimentaije vam nemogu puno reći.po pitanju viđanja mogu jer se meni nažalost uskračuje to pravo oko 2 godine.najprvo prijavljivajte centru sve što ovdje navodite,naravno pismenim putem.nakon toga prema presudi svako neviđanje dice prijavite također pismenim putem centru (navesti datum te tražiti da jedan primjerak ostane vama s uruđbenim brojem na njemu) svaki nedolazak prijaviti policiji.na czss i na policiji ćete vi i bivša žena biti pozvani i saslušani ukoliko se ona i dalje ne bude pridržavat presude i dalje zvati i pisati a centar je obavezan poduzeti mjere zbog zaštite prava dice a policija će po službenoj dužnosti podnit prijavu protiv majke diteta.sudu napisati prijedlog za ovrhu zbog onemogučavanja odvijanja susreta između vas i dice. sve dopise napisani centru fotokopirat i dostaviti s ovršnim prijedlogom sudu.svaki put proceduru centra i policije ponavljat dok nekom ne dosadi.znam da zvuči strašno al je nažalost to istina to je ono kroz koje i ja prolazim .zahtjevajte od centra pomoć u ostvarivanju prava dice i nikako nemojte odustati.vezano za alimentaciju što je određeno presudom suda kako se to do ovrhe riješavali?????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da kao što sam vam napisao centru se prvo obratiti iako iz vlastitog iskustva mogu reći da se od isti ne treba očekivati velika pomoć ali svakako su dužni pozvati roditelje te ih upozoriti na počinjene pogreške u odgoju.alimentaciju platiti morate bez obzira na to viđali dicu ili ne .policiju također upoznajte s ponašanjem bivše supruge te ih upozorite da se time krše prava vaše zajedničke dice.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija