Jump to content

požurnica


antonija2

Preporučene objave

czss i sve ostale institucije imaju zakonski rok za odgovor od 30 dana. niste specificirali što želite požuriti govor ili akciju, no nebitno i ne morate biti stručni da to napišete. Stavite na komad papira njihove podatke ima osobe kojoj je upućeno i svakako datum. Napišete što želite požuriti i zamolite ih za hitan postupak (navedite što Vam je potrebno) koji Vam je potreban zbog nečega (navedete zbog čega.Potpišite i osobno uruđbirajte na czss (kopirajte jedan primjerak sebi na koji će Vam lupiti žig i datum da ste uruđbirali) ili pošaljite poštom preporučeno ili povratnicom i spremite potvrdu da ste slali.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Mozete i sami ili putem vaseg punomocnika, dakle odvjetnika. Ako naknadno angazirate nekog drugog odvjetnika koji ce to obaviti za vas svakako pri prvom postupanju na sudu od strane tog odvjetnika obavezno dostavite i punomoc koju ste istom odvjetniku izdali. No, to ce vas ionako odvjetnik upozoriti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 13 godina kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija