Jump to content

prigovor Visokom prekršajnom sudu u RH-HITNO!!!!!!


anonimno

Preporučene objave

Proglašen sam krivim za upravljanje motornim vozilom "B" kategorije pod utjecajem alkohola; ulažem prigovor na rješenje prekršajnog suda na kojem mi piše kao pravna uputa da ga moram poslati u dva primjerka putem prekršajnog suda koji je donio rj. Zanima me da li oba primjerka šaljem prekršajnom sudu ili jedan na prekršajni, drugi na visoki, te na koga nasloviti, na Visoki ili prekršajni(u samom tekstu prigovora). unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bojim se da nije, svaki čin vezan za kaznu poništava zastaru. Jedino ako si ti primio točno tjedan dana prije zastare, a poslao onaj zadnji 8.dan, e onda si se izvukao. Nakon što ti VPS odredi riješenje imaš još jednu zastaru, a to je mislim ako se sankcije ne provedu u roku 2 godine, ne mogu ti više ništa, niti trebaš platiti niti ići u zatvor..

Ako se varam, netko će me sigurno ispraviti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

je napisao:

Čekajte, ako sam Vas dobro razumio, Visoki prekršajni sud može ne uvažiti moju žalbu iako je od počinjenja prekršaja prošlo više od dvije godine?

 

da, može ne razmatrati uopće vašu žalbu...

jer, po službenoj dužnosti mora paziti na stvari kao što su zastara, i onda rješenjem obustavlja postupak zbog njezina nastupa....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija