Jump to content

čl 215


marlino

Preporučene objave

Izuzetno je bolna Vaša borba za dijete i taj članak na koji se pozivate da bi eventualno vidjeli Vaše dijete je samo slamčica spasa. Evo sam razgovarao sa nekim ljudima koji su iz Hrvatske, koji su imali isto takve probleme sa susretima i druženjem sa svojom djecom na "koji nemate pravo" prema Hr. Zakonu i stavu majke kojeg vjerojatno podržava i Hr. društvo, i koji su se "borili" za svoje dijete. To je jednostavno strašno. Dijete se neumitno okreće protiv oca. Ucjenama dolazi do svoga cilja, jer otac gubi svaki autoritet, upravo iz razloga tzv. primjena čl.215 ili nekakvih ovrha.

 

Otac definitivno gubi svaku odgojnu ulogu, postaje sezonski otac ili bankomat otac, jer bivše ucjenjuju svoje bivše tražeći novac u zamjenu da otac viđa svoje dijete. Kakav je to život (Vaš i djetetov) kada se morate pozivati na besmisleni članak 215 ili tražiti otimačinu djeteta od majke da ga dobijete na par sati?

 

Moje mišljenje, dignuti sidro i okrenuti novu stranicu svoga života i uključiti se u novi život. Osnovati novu obitelj i jednostavno prekrižiti sve iza sebe. To je moj stav i definitivno u tome ustrajem. Hvala Bogu imam predivnu djecu iz drugog braka i taj me stav spasio svih trauma koje bi me čekale da sam se "nastavio boriti" za dijete koje je nekada bilo moje, pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja imam i dicu iz drugog braka ali je moja kćer iz prvog braka moje dite a čak nebi ima ništa protiv toga da se susreti ne održavaju prema presudi kad bi moje dite napredovalo i živilo kako treba, međutim ona svakim danom nazaduje jer godine idu a ona stoji tamo di i prije 5 godina pa tako je bolesna po nekoliko dana ali ne ode kod doktora a tabletama ju se šopa bez ikakvog savjeta lječnika a da ne govorim o drugim stvarima koje bi trebala sa 14 godina znati a ne zna ih.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kaktus je napisao:

Moje mišljenje, dignuti sidro i okrenuti novu stranicu svoga života i uključiti se u novi život. Osnovati novu obitelj i jednostavno prekrižiti sve iza sebe. To je moj stav i definitivno u tome ustrajem. Hvala Bogu imam predivnu djecu iz drugog braka i taj me stav spasio svih trauma koje bi me čekale da sam se "nastavio boriti" za dijete koje je nekada bilo moje

marlino je napisao:

ja imam i dicu iz drugog braka ali je moja kćer iz prvog braka moje dite

:pljesce:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija