Jump to content

kaznena protiv centra


marlino

Preporučene objave

prijedlog za kaznenu prijavu protiv czss mi je odbačen jer se czss u svom očitovanju služi lažima.jutros sam napisao dopunu kp s novim dokazima iz kojih se vidi da isti mjesec dana ne provode mjeru nadzora već da se dozvolilo tako majci da i dalje psihički zlostavlja djetetom i manipulira.što mogu učiniti dalje i dali dorh treba uzeti nove dokaze i obnoviti postupak ili?nadalje između ostalog iako je psihologinja czss sama rekla da majka djetetom manipulira nigdi se to na papiru spominje već postoji samo tonski zapis, a istu do sada nisu pismeno upozorili niti zaštitili dite od toga.mišljenje diteta znajući prije navedeno se uzima u obzir iako se psihologijska obrada djeteta nije radila zbog djetetovih sniženih sposobnosti a ista inače pohađa prilagođeni program.pa ako mi netko može reći dali se mišljenje takvog diteta može uzeti u obzir i da li moje dite može svjedočiti na sudu a njeno mišljenje se uzeti u obzir ako je došla uplakana? dali je czss na to bio dužan reagirati i što je dužan napraviti po pitanju toga?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Marlino, pročitaj (ako nisi) Večernji list od nedjelje 06.12.2009 o očevima bez djece. Ponovno ti savjetujem iziđi u medije, ako trebaš neki kontakt javi mi se na PM. Čovjeku kod kojeg je sustav zakazao u zaštiti djeteta ima puno pravo obratiti se medijima i ne trebaš se ti bojati nego oni koji dobivaju plaću za svoj nerad.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da li moje dite može svjedočiti na sudu a njeno mišljenje se uzeti u obzir ako je došla uplakana? dali je czss na to bio dužan reagirati i što je dužan napraviti po pitanju toga?

 

na žalost, sud uopće nije briga da li se djeca pozvana da svjedoče protiv svojih roditelja dodatno traumatiziraju, a ukoliko ih roditelj odbije dovesti da svjedoče riskira zatvor i novčanu kaznu; sudovi su autonomni i nitko im ništa ne može, niti pravobraniteljica za djecu, a kamoli CZSS, sve i da žele nešto poduzeti...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pahuljice ne radi se o tome da je sud pozvalo dite već je majka tražila da dite svjedoči.pošto je bila uplakana sudac traži od majke da odustane od svjedočenja djeteta što majka odbija i inzistira ponovno da ista svjedoči bez obzira na stanje u kojem se ono nalazi i bez obzira na posljedice.pa me zanima s obzirom da je majka upozorena usmeno od czss da ne petlja dite u sve to a isti znaju da se takvo ponašanje ponavlja dali su oni dužni poduzeti mjere za zaštitu diteta i ako ništa drugo upozoriti majku na to što radi ditetu pismenim putem? ponavljam da sam se protivio njenom svjedočenju i dostavio sudu nalaze psihologa za dite te rješenje da ona pohađa prilagođeni program.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ispričavam se, krivo sam povezala stvari.

zanimljivo mi je da majka odlučuje hoće li dijete svjedočiti ili neće, a ne sudac...

da, CZSS bi Vašu bivšu suprugu trebao pismeno upozoriti na propuste; ispričavam se ukoliko ste već o tome pisali, da li je nadzor izrečen samo Vama, ili je i majci izrečena mjera nadzora nad izvršenjem roditeljske skrbi? jer, to je jedan korak dalje od pismenoga upozorenja, a obzirom na ono što ste do sada napisali, mišljenja sam da je situacija odavno sazrela za izricanje nadzora majci.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kao što sam rekao upozorenja pismenog majci nije ni do sada bilo ali je nadzor određen roditeljima odnosno meni i majci.prilikom razgovora na czss smo ja i bivša supruga upozoreni na neke greške ili propuste međutim kad se radi o propustima majke to nigdje se ne piše niti ništa a moje izjave se izokriću kako njima paše i optužuje me se za ono što je i što nije.također majka diteta zajedno s djelatnicama neprestalno mišaju u sve moju sadašnju suprugu i naravno blate ju koliko je to moguće.zbog svega toga sa czss komuniciram u zadnje vrijeme samo pismenim putem te prilikom zadnjeg susreta s bivšom na czss sam snimao razgovor gdje između ostalog psihologinja upozorava majku da joj naše dite nije prijateljica kojoj se o vlastitim mišljenjima, osjećajima....može povjeravati.također joj je rečeno da dite nesmije petljati u naše međusobne sukobe niti istoj smije davati na uvid dokumente sa suda,czss poput presuda,mišljenja...što ista do danas radi a czss ne reagira.ista je između ostaloga prijedlog o smanjenju susreta mene i kćeri (kojeg su opet czss pisale i predale na sud);objasnila ditetu kao rješenje suda na dan kad je sudu tek pridan pa mi je tako kćer rekla tada da više ne mora doći k meni jer mama ima takvo rješenje od suda-a to je bilo prije dva miseca a predmet još nije rješen već se natežemo po sudu!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija