Jump to content

ODVEZLI a ispravno parkiran


illyan

Preporučene objave

Parkirao sam automobil na privatnom mostu kod svojih kumova.

Na poziv susjeda došla policijam i pauk i bez provjere mi odvezli auto. Napisao sam prigovor na postupanje i predao ga na policiji 28.10. no evo i nakon dva mjeseca još nikakvog odgovora. Zna li netko postoji li ikakvo razumno vrijeme u kojem su mi dužni odgovoriti i na kojem se zakonu temelji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma da slažem se nisam baš dobro opisao na što sam se žalio.Dakle ovako: Sve stoji kako sam se ispravno parkirao,(što je vidljivo sa fotografije) kada sam došao po auto u komunalac čak su mi ga dali bez plačanja jer su se i sami čudili da su morali uzeti auto koji je propisno parkiran ali su mi rekli da su morali jer im je takav nalog dala službena osoba(policajac). Ja sam ne čekajući bilo što od policije odmah otišao drugi dan na policiju i predao prigovor u kojem sam se žalio na postupanje policajca a u smislu da uopće nije provjerio tko ga je zvao, je li auto parkiran sa dozvolom vlasnika ulaza, te da tražim da u nekakvom dogovoru sa komunalcem riješe trošak odvoženja auta. Na taj prigovor nisam dobio nikakav odgovor već 2 mjeseca. U međuvremenu sam jedino dobio dopis kojim policija traži da se očitujem tko je vozio auto što sam im i dostavio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija