Jump to content

Molim pravnu pomoć


ZendraCRO

Preporučene objave

Poštovanje,

 

Novi sam na forumu i učlanio sam se na ovaj forum u svrhu informiranja o vlastitim pravima...

 

Već oko godinu dana policija prati moja kretanja i moju kuću , automobile i sl. ... Mene zanima dali Policija ima pravo da skoro svaki treci dan po nekoliko puta prolazi pokraj moje kuće koja je udaljena 300m od glavne ceste(ovim zelim reci da nije slucajnost da prolaze) i parkiraju na mojem posjedu koji je udaljen nekih 20m od moje kuce i cekaju mene da dodjem doma ili da vide dali sam uopce doma, nekoliko puta su cak i dosli u dvoriste i to oko 01:20 ujutro i sva njihova kretanja i pracenja se odvijaju obicno poslje 21h navecer. U vecini slucajeva dođu sa civilnim automobilom(siguran sam da su to oni zato jer gdje ja zivim to je mala sredina i znam registarsku oznaku civilnih policijskih automobila),ali zadnje vrijeme službenim automobilom. Zanimam me komu se mogu obratiti u vezi toga problema?? Imam razloga da vjerujem da im netko javlja kad me nema doma,jer obicno tada dođu ili ako jesam doma, onda ih nestignem uhvatiti na svome posjedu jer izbjegavaju se zadržavati dugo obično negdje oko min se zadrže.. I na kraju jos samo da kazem da nikada nisam bio kaznjavan cak ni prometno kaznjavan, tako da znam da tu imaju prste pojedinci koji rade za policiju i kojima nisam drag...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako se niste ogrijesili o zakon nemate se cega bojati, zar ne? Dojadit ce im kad tad kada vide da ne reagirate i da (pravite se) vas to ne smeta.

 

Policija ima pravo voziti se i to je u interesu sigurnosti svih gradjana jer te patrole cesto obeshrabruju potencijalne provalnike, vandale ili druge kriminalu okrenute ljude. Mozda ne prate vas, mozda nadziru nekog vaseg susjeda zbog tko zna cega. Mozda im je tih 300 m od glavne ceste pravi "zaklon" od provjere nadredjenih pa si kod vas odu malo "odspavati" za vrijeme posla..

 

Opet napominjem, ako niste u sukobu sa zakonom tumacite si da policija radi svoj posao. Ako je pak slucaj da vas netko provocira tim postupanjem najbolje je sto mozete napraviti da ostanete hladnokrvni..pustit ce ih..

 

Ako zelite krenuti u provjeru o cemu se radi uputite svoju predstavku nadlenznoj Policijskoj upravi (ne postaji!!!), odjelu za zakonitost postupanja pa vidite sto ce vam oni odgovoriti nakon sto obave internu kontrolu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija