Jump to content

Isplati li se žaliti na smanjenje invalidnosti


Zemir

Preporučene objave

Lijepi pozdrav svim braniteljima!Imao bih jedno pitanje za nekog tko je to prošao ili je u to upućen.U 12.mjesecu bio drugi put na plp u Zg (Stara Trešnjevka),do sada sam imao 30% rvi i sada mi je smanjeno na 20%, iako su mi nalazi puno lošiji u odnosu na prvi izlazak na plp. Napominjem da sam u općoj mirovini,omjer 60/40,dragovoljac.Sad me zanima dali da se žalim na to riješenje, jer kako je krenulo dlp će mi još smanjiti ispod 20%.U komisiji mi je bio jedan mlađi doktor duže kose, te mi je rekao da se još jednom vidimo i da će onda biti za stalno,ali taj isti doktor slagao mi je u facu,kad mi je pružio papir na potpis pitao sam ga dali je isti postotak,na šta je on potvrdno odgovorio a u riješenju 10% manje.Ovo sam napisao za ostale kolege koji će ići na komisije da znaju sa kim imaju posla!

Lijepi pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala kolege na odgovorima, i sam sam tako mislio samo sam htio čuti i vaša mišljenja.Nije mi jasno da mi sad smanjuje invalidnost a nalazi su mi daleko lošiji nego kad sam bio prvi put na plp.Najviše me smeta što mi je frajer slagao u lice,e sad dali je to namjerno napravio ili je možda dobio kakav naputak da smanjuje.Vjerujem da dokumentaciju nije ni pogledao,a dok mi je pisao papire u isto vrijeme razgovarao je na mobitel,toliko o njegovoj koncetriranosti na predmet.Htio bih ćuti nekog tko se argumentirano žalio na smanjeni postotak i kako je prošao.Hvala na odgovorima i svim braniteljima lijepi pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija