Jump to content

oporuka


natal

Preporučene objave

ude hvala na odgovoru,

htjela sam cuti tudje misljenje o takozvanoj oporuci i bas zato nisam napisala da je javni biljeznik ostavisku vratio na sud, u vrlo, vrlo kratkom roku sutkinja na opcinskom sudu je donjela rijesenje da priznaje oporuku na koju smo se mi zalili zupanijskom. vas odgovor mi daje nade da ce ljudi na visoj distanci uvidjeti i priznati da to nije oporuka, nadam se , sta vi mislite? ima li nade ili da i dalje mislim da je stvarno sve moguce u nasoj drzavi?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kao što je Ude napisao, to jest oporuka.

 

Da li Vas je JB uputio u parnicu ili je samo ostavinski postupak vratio sudu? Da li je nakon povrata na Općinski sud bilo ročišta u ostavinskom postupku?

 

Naime, JB je samo povjerenik suda, pa može predmet vratiti sudu ako misli da nema uvjeta za odlučivanje. To još nije upućivanje u parnicu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hvala na javljanju za pocetak

trebala bi pogledat u papire dali je to parnica ili kako vi kazete vraceno sudu samo kao predmet kojeg treba zavrsiti. kako god bilo, rocista nije bilo a sutkinja je kazem brzo donjela rijesenje na koje smo mi imali pravo zalbe i zalili se. zar to nije vec parnica? naime bez obzira kako se zvalo cudno je na odluku sutkinje da bez grafologa i bilo kakvog rocista donese odluku ili nije? mi znamo da je to napisano pod prisilom u u alkoholiziranom stanju ali kome to reci.... imamo odvjetnika (koliko imati povjerenja?!) i tako dalje i tako dalje

nazalost

hvala

i nerazumijem vise sta je oporuka a sta nije. zar nije datum i-ili potpis bitan? zar nije propisano zakonom u svaki detalj o vrstama oporuka, nacinima pisanja, okolnostima.....na kraju ispada da sve i svasta moze a i nemora biti oporuka, ovisi o sucu kako on na to gleda a ocito je da gleda kako ko hoce. molim vas kome se obratiti a da to nije odvjetnik ili sud do kojeg nemozes doci? netko tko ce razumijeti i pomoci?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija