Jump to content

gdje mogu otvoriti bolovanje?


skarlet

Preporučene objave

U specifičnoj sam situaciji. Živim u jednom mjestu, a radim u drugom udaljenom 350 km. Kako veći dio godine boravim u mjestu rada, tamo sam se prijavio kod liječnika. Trenutno sam na godišnjem odmoru i razbolio sam se, moram otvoriti bolovanje. Logično je da bolestan ne mogu putovati 350 km, a u Zavodu za zdravstveno osiguranje su mi rekli da idem "svom" liječniku, tj. da putujem do njega navedenih 350 km. Kako da otvorim bolovanje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bilo bi dobro da se javiš u službu hitne medicinske pomoći kako bi ipak netko meritorno ocijenio tvoje zdravstveno stanje, pa onda s takvom ocjenom se već na neki od načina možeš obratiti ovom tvom doktoru kojeg si sam odabrao, a koji je 350 km udaljen.

 

Postoji još jedna mogućnost, a to je da se javiš nekom od doktora kojeg si zapravo trebao prema tvojoj adresi i imati kao izabranog doktora, pa nek te on upiše kako više u budućnosti ne bi imao takvih problema, a pojedino korištenje zdravstvene zaštite u mjestu rada možeš koristiti na način koji je to dozvoljen i propisan, kako u bilo kojoj ordinaciji primarne zdravstvene zaštite tako i u službi hitne medicinske pomoći.

 

Odabirom ovog sadašnjeg doktora sam si sebi napravio problem i taj je odabir bio pogrešan.......

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija