333333 objavljeno: 22. siječanj 2010. Dijeli objavljeno: 22. siječanj 2010. Sa stanarima u neetažiranoj zgradi kod Javnog bilježnika sklopio sam kupoprodajni ugovor o kupnji tavana u zamjenu za obnovu krovišta i fasade. Rok izvršenja radova je dvije goine. U vlasnišvo ću moći uži tek nakon etažiranja i izvršenja radova. Trebam li platiti porez koji mi je poslala Porezna uprava? Mogu li zatražiti plačanje na rate? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 22. siječanj 2010. Dijeli odgovoreno: 22. siječanj 2010. porez se plaća po ugovoru i po vrijednosti nekretnine naznačenoj u ugovoru ili po procijeni porteznog tijela ( šta je povoljnije za poreznu) a ne po upisu vlasništva. mogučnost plaćanja poreza na rate dogovori sa poreznom. ali plaćaš i kamate. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
333333 odgovoreno: 23. siječanj 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 23. siječanj 2010. Sad kada već moram platiti interesira me što znaći 15 dana od konačnosti rješenja? Kada je rješenje konačno? - danom donošenja, danom kada sam ga primio ili 30 dana nakon primitka (rok žalbe-bez obzira što se nisam žalio) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.