Jump to content

Molim vas pomoć!


bubimir

Preporučene objave

Pišem vam u ime svog prijatelja koji me to zamolio.

Već 5 godina je u braku s drzavljankom BiH. Imaju curicu od 4 godine.

Prije dvije godine on je htio još jedno dijete međutim ona je rekla da nedolazi u obzir. Pomalo su odnosi počeli zahlađivati jer se ona počela drugačije ponašati. Do dana današnjeg u braku nema niti dana staza i nije ni kune doprinjela kućnom budzetu. Konstantno trazi novac koji jednostavno potroši. Svaki dan je na misi u crkvi i zanemaruje kuhanje i obroke jer je zestoka vijernica i nesmije propustiti nijednu misu. Dijete je naučilo jesti samo 4 vrste jela, a ona se i ne trudi napraviti nešto po tom pitanju. Maltletira muza konstantno. Pregledava mu sluzbeni mobitel i javlja se na pozive i poruke.U posljednje vrijeme je smršavio bar 7-8 kg.

Raskinila je kontakte sa svom rodbinom s njegove strane i ne zeli pustiti ni dijete u kuću od njegovog brata.

Prije godinu dana mislio se sporazumno razvesti međutim ona je rekla da je iz te kuće mogu iznjeti samo mrtvu. Nazvao je i njene roditelje koji su rekli da s tim nemaju ništa. On je odlučio odustati od svega i trpiti, samo ne znam do kada.

Najveća tragedijaje što je to dijete osuđeno ostati jedinac i odrastati u napetoj atmosferi punoj svađa.

Kada bi se pokrenula brakorazvodna parnica, s obzirom na sve navedene uvjete(supruganije zaposlena, rodom je iz BiH, vjerski je fanatik i usudila bih se navesti iz osobne perspektive da je u neku ruku zlostavljač)da li je moguće da otac dobije skrbništvo, koliko dugo obično traju takve parnice s obzirom da gospođa ne zeli sporazuman razvod i koliko bi ista cca. koštala.

 

Znaprijed zahvaljujem u svoje i njegovo ime!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sve je moguće, ali zahtijeva upornost, izdržljivost i velike materijalne i druge resurse. Sve ovo zanemarivanje i 'zlostavljanje' koje ste naveli je teško dokazati, pa bi se vaš prijatelj iskazao kao ocrnjivač bez argumenata. Po svemu se čini da je vaš prijatelj prilično pasivan čim vi za njega tražite savjet. Ima puno izvora u literaturi koji ukazuju na to da se žene zlostavljači češće događaju pasivnim muškarcima. Premalo je konkretnih informacija da bi se moglo dati precizniji savjet.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija