Jump to content

czss????


marlino

Preporučene objave

zanima dali je czss dužan primiti na razgovor mlt. dite ako je dite došlo k njima i tražilo razgovor sa psiho.?i dali su se isti dužni pojaviti na sud ukoliko su dobili poziv? s obzirom da postoji i mjera nadzora može li stranka u postupku tražiti da isti bude pozvan i saslušan??i što napraviti ukoliko se czss ogluši na traženje diteta da ju se primi na razgovor?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Czss koji je stranka u postupku, mora po sudskom pozivu doći na sud i biti saslušan i vaš odvjetnik njihovom predstavniku ima pravo postavljati pitanja. Jasno, nedolaženjem može otezati sudski postupak jer će onda biti pozvani na sljedeće ročište.

 

Možete pozvati za svjedoka osobu koja obavlja nadzor, ali taj dokazni prijedlog sud ne mora prihvatiti. Važno je da u zapisnik uđe vaš dokazni prijedlog, kao i to prihvaća li sud, ili odbija taj dokazni prijedlog.

 

Czss je dužan saslušati malodobno dijete i pružiti mu pomoć ako je došlo tražiti tu pomoć.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

naravno tražilo se od suda da se pozove nadzor međutim sutkinja je rekla da će tražiti mišljenje czss i to je sve.sada pišem ispravak zapisnika jer naravno puno toga je izostavljeno.czss se oglušio na zahtjev djeteta te je rećeno da ista treba ispuniti prijavnicu ili kako li se već to zove.događa se to da postojeća nova presuda ne odgovara ditetu pa je stoga s ocem postigla dogovor po kojemu će dolaziti s kojim je ona zasad zadovoljna.nadzor se složio da se pridržavamo dogovora s obzirom da je dite to tražilo.majka diteta nije zadovoljna što je postignut dogovor pa tako tlači dite putem telefona viče na nju te joj prijeti .dite se žali na ponašanje majke pa joj je objašnjeno da o tome razgovara s nadzorom ili sa djelatnicama czss.također je nadzor razgovarao s majkom o tome da ne smije to raditi ali to se i dalje događa.isti kao rješenje problema kaže da će sve to navesti u izvješću!!a za to vrime dite živi u strahu da će se netko ljutiti na nju i vikat te joj prijetiti .sada u četvrtak mi je rekla da će morati prominiti dogovor jer da stalno ima probleme.na sudu je također rečeno sve to međutim očito rješenja nitko nema

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

socijalna radnica je već ranije izasla na teren i ima uvid u moje stambene prilike. sada kada je kao po protokolu trebala doći i ponovno napraviti zapisnik vezano za to, ja nisam bila doma i ona nije došla. sad je ona u nalaz koji je predan sudu napisala da nisam surađivala sa czss i nisam dozvolila da se napravi uvid u stambene prilike.koliko je to sada loše za mene? ročište je zakazano za pon?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dali se najavila ili se nije najavila, ako želite riješiti problem i nesporazume koje evidentno imate, sljedeći put morat ćete pokazati puno više inicijative sa svoje strane.

Koliko je to loše ovisit će o onome što je prethodilo ovome događaju i o onome što će uslijediti. Ako izvlačimo samo ovaj događaj iz konteksta loše je samim time što je socijalna radnica napisala da niste za suradnju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija