Jump to content

Oduzimanje roditeljske skrbi


frikky

Preporučene objave

Treba li CZSS automatizmom oduzeti majci roditeljsku skrb nad djetetom pošto je prije 3 godine nad istim pokušala izvršiti ubojstvo? Rezna rana na vratu. Ovo ljeto izlazi iz kaznionice te prema mojim saznanjima ima namjeru tražiti viđanje sa djetetom, a možda podnese i tužbu za promjenu skrbništva. Napominjem da za vrijeme izdržavanja kazne zatvora ne pridonosi ni u kojem pogledu u odgoju djeteta.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Znam da sud donosi odluku. Mislio sam da li je CZSS bio dužan po pravomoćnosti presude,a kada je majka otišla na izdržavanje kazne podnesti tužbu sudu za oduzimanje roditeljske skrbi? Ja sam bio podnio tužbu za alimentaciju koja je određena na 100 kuna koji nikada nema. Sramotno,ali istinito.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

DAJA007 je napisao:

možda ću sad ispasti gruba,ali.....majka koja je pokušala ubiti svoje dijete...nije zaslužila da mu se približi ikad više a kamoli da dobije skrb.makni je od djeteta.neznam koji bi sudac drugačije presudio

 

Nema šanse da majka dobije skrbništvo, a čak i nadzirani susreti su malo vjerojatni zbog vjerojatnog traumatiziranja djeteta.

:kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

frikky je napisao:

Ja sam bio podnio tužbu za alimentaciju koja je određena na 100 kuna koji nikada nema. Sramotno,ali istinito.

 

CZSS u pravilu ne čini ništa dok ih se ne privoli. Tužbu za oduzimanje skrbništva podnesi sam. Isto tako i za povećanje alimentacije, a i ako ne plati zaostatke.

Alimentacija nije nekakva kazna, nego pravo djeteta.

:kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

@bartleby

Nema još kontakata. Susreti majke i djeteta za mene ne dolaze u obzir i boriti ću se svim sretstvima da ih osporim kada se bude raspravljalo o njima. CZSS kažu da se ona interesira o djetetu na način da se telefonom raspituje o djetetu tako da mi se čini da od njih neću imati pomoći. Alimentacija je donešena prošlo ljeto na čiju visinu sam uložio žalbu no odbijena je na Županijskom. Nije mi u interesu alimentacija nego dobrobit djeteta i njegov normalan život.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija