Jump to content

Odvjetnički ured- Danijel Benko ( Zg)


mare1986

Preporučene objave

mare1986 je napisao:

Mene su pozvali na razgovor, pa bih voljela znati više o tome čime se ured bavi. Ne bih htjela doći tamo ko tukec i potpuno upropastit i minimalnu šansu da dobijem posao. :-)

 

a gle, nitko ne zna što će bit na testiranju. Ja pretpostavljam da će definitivno bit engleski i par pitanja o njima...koliko smo informirani

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

a joj Mare, baš mi je žao. Al kaj češ, prije par mjeseci i ja bila na tako sličnom razgovoru i potencijalni poslodavac mi je maltene ispričo cijelu čitabu o tome kak smo mi pravnici izabrali najbolje moguće zanimanje, kako sam ja izvrsna i ne trebam se uopće bojati da u skorije vrijeme neću pronač posao i ovo i ono...i na kraju me naravno nije zaposlio :smijeh:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

mare1986 je napisao:

Pa zapravo ništa posebno, pitali me koliko sam dugo studirala, prosjek ocjena, znanje jezika, jesam puno učila na faksu.. Sve je bilo jako ugodno, i mislila sam da sam ostavila baš dobar dojam, ali ipak je netko bio bolji. :-)

Zaista ugodan razgovor, samo je još falila kavica koliko je neformalno bilo.

 

Dijelim Vaše iskustvo! :)

 

I konačan ishod istoga! :(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

bila sam tamo jednom na razgovoru pred 3 mjeseca su isto tražili vježbenika. neznam dali su našli nekog pa ga otpilili i sad traže opet ili im treba još neko. uglavnom, ispitivala me vježbenica sa spikom da oni rade diligence i da nema previše parničenja-znači čiči u uredu cijeli dan i analizira pravne osobe. spika ko i svaki drugi ured, zvat če te ko si prošao u uži krug blabla pa ne zovu...uglavnom takvi od svih tih silnih krugova zaposle debila pa im vidiš za 2 mjeseca novi oglas!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija