Jump to content

Udario pjesaka


Hmm

Preporučene objave

Pozdrav. Evo da vam objasnim o cemu se radi! Prije neki mjesec dana trknuo sam pjesaka s auto. Stajao sam na semaforu i cekao da mi se upali strelica za desno, kada se strelica upalila krenuo sam skretati. Posto je bilo 22h i padala je kisa vozio sam sporo,ali nekome se ocito zurilo pa me taj isti krenuo prestizati u skretanju,gledao sam prema njemu da me ne udari,a kada sam okrenu glavu pjesak je vec bio tu. Prikocio sam i posto sam vozio sporo stigao sam prikociti,malo sam ga taknuo i ona je skočila na moju haubu. Stao sam i izasao iz auto da pitam kako je,ali ona se vec digla mahnula,rekla da je sve oke i otisla. Ja sam zatim ušao auto i polako otisao. Ali netko od ljudi je valjda zvao policiju i ona mi je došla doma te rekla da je mala otišla u bolnicu na pregled i da joj nije ništa nego da je u soku. Napravili su mi test na alkohol i na droge i sve je bilo negativno. Policajac je rekao da se nada da će me sudac maksimalno kazniti. Imam vozacku tri godine i nikada nisam napravio nikakav prekrsaj,pa me zanjima koje bi mogle biti sankcije,nebi volio da mi oduzmu vozacku jel mi posao ovisi o njoj. Izgubim li vozacku gubim i posao. Molim pomagajte.. Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prica koju sam vam ispricao je istinita od pocetka do kraja i neznam po cemu ste zakljucili da sam pobjegao s mjesta nesrece jer postoji svjedok koji može potvrditi da se to tako uistinu desilo. Dali mi mozete reci sta sam drugacije trebao napraviti,kada je djevojka rekla da je sve uredu i nastavila svojim putem.?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Onda u redu. Čudno mi je bilo da je djevojka rekla da je sve OK i ode, a onda se odjedamput pojavila u bolnici, a netko zapisao broj registracije, i to se sve povezalo s Vama. Moja isprika.

 

Uglavnom, morate sačekati poziv sa suda, ovako je teško reći za šta će vas se sve teretiti (bježanje, nepružanje pomoći, izazivanje nezgode, ...). Dobro je što imate svjedoka.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

a recite mi dali mi ide u prilog to sto kada se na semaforu upali strelica za skretanje,pjesacima bude crveno,a ona je u tom trenutku prelazila cestu.? uzasno mi je zao sto se to dogodilo,bas je neka glupa situacija. i jos vise mi je zao sta ona nije stala ili ja nisam krenuo za njom da popricamo,jednostavno je tako bilo i shvacam kada mislite da sam pobjegao. tako ispada,a uopce tako nije bilo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija