Jump to content

Zatvor 7 dana.... plz help..


tata69

Preporučene objave

pozdrav..

 

ovak, imam problem, dobio sam neki dan rješenje o prekršaju od prije 2 godine (11.07. 2008-postalo pravomocno 6.9.'08), napuhao sam 0.8 i dobio kaznu 2000kn + 6mj bez vozacke (na temelju članka 34. st. 1. i 2. Prekršajnog zakona N.N. 107/07, ako kome to kaj znaci :)

 

pise da mi se kazna zamjenjuje sa 7 dana zatvora i da imam pravo žalbe visokom prekršajnom sudu u roku 8 dana..(prvi put se nisam zalio *idiot* )

 

pa bi bio zahvalan da mi kazete kaj napisati u žalbi, i jel se opce isplati pisati zalbu visokom prek. sudu?.. ne radim, ne studiram, i zivim sa samohranim roditeljem i stvarno trenutno nemam odkud iscupati 2000kn da im platim..

 

pa nece valjda, od svih ovih silnih kriminalaca koji kradu MILIJUNE, mene zbog 2000kn trpat u zatvor?!?! koja katastrofa od drzave.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sud će izdati dovedbeni nalog kojeg će realizirati policija.

 

Sa sobom imajte pribor za osobnu higijenu. Nije nužno da vas policija zatekne u domu već može bilo kad na ulici ili javnom mjestu.

 

Postoji mogućnost da vas djelatnici pravosudne policije ne prime na izdržavanje kazne radi prepunjenosti zatvorskih kapaciteta.

 

Kaznu vam neće nitko oprostiti, a zastara nastupa 06.09.2011. godine.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija