Jump to content

uvijeti u sos kuci


kami

Preporučene objave

kad bih se konacno odlucila otici od muza koji me par puta fizicki zlostavljao ja nemam kud nego eventualno u sos kucu,a kako da dodjem tamo?da li moram se javiti policiji za zlostavljanje,jednom su bili i nisu nis napravili,ja nisam podnjela prekrsajnu prijavu jer da su ga priveli ne bi ga trebala u kuci cekati,a da sam sama nebi me bilo briga ali imamo dijecu i zbog njih me strah,kuda da idem'kod mojih nemogu jer su rastavljeni,cekaju podjelu imovine a uz to mi je otac isto nasilnik da nas uvijek tjera kad dodjemo kod mame u posjetu tako da ako odlucim izici van iz ovog braka nemam kud vec traziti pomoc u sos kuci,npr slijedeci put kad me napane ja bi otisla.a kako je u toj kuci i koliko dugo mogu boraviti u njoj sa dvoje dijece?dobiva li se neki novac za pomoc? :place:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Trebali biste razgovarati s Vašom socijalnom radnicom koja bi Vas mogla uputiti u najbližu sigurnu kuću u kojoj ima mjesta. Također biste mogli razgovarati izravno s osobama koje drže sigurnu kuću, odnosno s nekim iz ženskih udruga tko bi Vas mogao uputiti, ali svakako sa socijalnom radnicom. U hitnim slučajevima to ide dosta brzo, vjerujem da bi i policija trebala djelovati u tom smjeru. U kući možete boraviti do godinu dana zajedno s Vašom djecom, dulje u slučaju potrebe. U svakom slučaju imate pravo na jednokratnu pomoć, ev. novčanu pomoć u visini 20% osnovice. Možete mi se javiti na pp.

 

Pozz i sretno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Puno je posla pred Vama pa je dobro da imate što više informacija.

Servus je dobro odgovorio, ali ja dodajem da ćete imati mogućnost da mirno razmislite i isplanirate Vašu budućnost zajedno s Vašom djecom. Uz to upoznat ćete žene s istim ili sličnim problemima a također ćete i vi i djeca dobiti potrebnu stručnu i pravnu pomoć i što je naj važnije bit ćete sigurni.

Teško je ali nije kraj svijeta, sve ovisi o Vama.

U cijeloj priči najvažnije je Vaše zdravlje i snaga da izborite miran i dostojanstven život za sebe i svoju djecu.

ne čekajte da se ponovo dogodi jer dogodit će se nažalost.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija