Jump to content

Prometna nesreća


Stewanov

Preporučene objave

Situacija je ovakva.

prometna se dogodila na ulici Donje svetice. Vrije je bilo oko 16 sati i ja sam se htio uključiti na cestu u smjeru Vukovarske ulice. S obzirom da je tada a i svaki dan tamo gužva u smjeru prema Branimirovoj(uvijek je kolona u tom smjeru) čekao sam sve dok mi se nebi napravila rupa tako da se ja mogu uključiti u smjeru prema Vukovarskoj.

 

Kada se napravila bila rupa tj. kad me je jedan od vozača napokon pustio da prođem prvo što sam napravio je bio pogled u desno da vidim dali je uopče i slobodno da mogu sigurno proći.

 

Auta sa desne strane nije bilo a čak mi je i čovjek koji me puštao signalizirao da slobodno mogu da nema auta na vidiku(njegova je preglednost bila puno bolja jer je sa moje desne strane bila kolona autiju prema Novoj Branimirovoj) i ja sam krenuo ali se nisam potpuno mogao uključiti jer su sa desne strane ceste stupići pa sam morao napravit manevar u rikverc da mogu nesmetano proći. U tom trenutku iz tog smjera prema Vukovarskoj nailazi autu i zabija se u moj auto u predjelu kotača. E sad taj dan je u to vrijeme padala i kiša....pa mene zanima ko je tu kriv??

 

Ja ispadam jer me sa boka udario ali mislim da je i drga strana sudjelovala u krivici jer nije prilagodila uvjetima na cesti brzinu plus nije bio sudar da sam ja izletio na cestu i dobio udarac sa boka već sam ja bio na cesti dok je auto bio 100-njak metara od mene u trenutku mog izlaska na cestu...

 

Pa sad ako ima netko ko se kuži u ovakve stvari bio bi zahvalan na pomoći... :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija