Jump to content

pomozite savjetima oko skrbnistva


narubu

Preporučene objave

nalazim se u brakorazvodnoj parnici i majka sam troje malodobne djece. na sudskom rocistu jos uvijek suprug mi je dao razvod i skrbnistvo dok nije dosla na red alimentacija i onda je trenutno sve povukao i rekao kako sam ja narkomanka i kako mi ne da skrb nad djecom. na centru istu pricu prica kako sam narkomanka kako ne brinem o djeci, s tim da najstarija kci koja ima 13 godina ne zeli imati nikakav kontakt s njim, i sad centar trazi pisholosku analizu testove na drogu i vjestacenje djece. na testove sam pristala i sve sto se mene tice ali kako sprijeciti da se djeca maltretiraju po vjestacenjima i ko zna cemu da bi on lijecio svoje frustracije. zelim samo miran zivot s svojom djecom i zelim njemu omoguciti bez obzria na sve kontakt s djecom dok i kad ona to zele. na rubu sam pomagajte savjetima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

od supruga ćete se razvesti, "dao" Vam on razvod ili "ne dao". dovoljno je da su vaši odnosi trajno i nepopravljivo poremećeni.

također, skrb je zajednička, bez obzira kojeg će roditelja sud odrediti kao onog s kojim će djeca nastaviti živjeti. dakle, niti skrb Vam ne može "dati", može se jedino složiti ili ne složiti da djeca budu povjerena Vama na zajednički život i brigu.

da li je suprug tražio da se djeca povjere njemu? jeste li završili posredovanje na CZSS-u ili ono još uvijek traje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija