Jump to content

plaća nakon komplikacija - za porodiljni - pomoć!!!!!!!!!


kandjal1

Preporučene objave

bila sam na komplikacijama u trudnoći 4 mjeseca, zatim sam zatvorila bolovanje jer mi je u jednoj firmi isticao ugovor, pa sam se morala prijaviti u drugu, kod mame.

Dakle zanima me koji prosjek plaće će mi se uzeti u obzir za porodiljnu naknadu budući će mi mama isplatiti puno manju plaću za ova dva mjeseca do porodiljnog nego sam do sada imala?Da li u prosjek plaće ulazi i iznos koji sam primala na komplikacijama ili samo ova dva mjeseca što ću raditi nakon komplikacija a prije porodiljnog?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

sve ovisi koliko imaš staža, komplikacije sigurno ne ulaze uobračun plaća.. gleda se zadnjih 6 isplaćenih plaća zaredom pod uvijetom da imaš 12 mj staža u komadu, i tada, ako si bila na komplikacijama, dobivaš max 4500 kn, kolika ti god iznad toga bila plaća, ako je bila manja od 4500, onda prosjek... ako nemaš uvijete(12 mj) onda su komplikacije 850 kn cca, a porodiljni 1600 kn://

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija