Jump to content

Banka-odbijanje davanja kartice


president0

Preporučene objave

Zanima me da li banka (u ovom slučaju Reiffeisen) moze odbiti dati karticu za tekuci račun kojom se može podizati gotovina na bankomatima!??

Naime, supruga je otvorila tekući rn, i nisu joj dali plastičnu, već kartonsku karticu, a opravdanje je da nije zaposlena! Po tome primjerice nijedan student ne bi mogao imati karticu za bankomate. Što ako recimo ima neke uplate koji nisu iz radnog odnosa, npr. iznajmljivanje stana. Ja sam imao karticu jos u srednjoj skoli! Pa bankama bi trebalo biti u interesu da ljudi koriste sve moguće usluge.

Želim ih kontaktirati, ali prvo bih volio ako mi netko moze dati kakav savjet. Rn bi bilo najbolje zatvoriti i otići u drugu banku, ali vezan je za pomoć za novoroenčad sto se ispačuje u ratama, tako da tu opciju jos ne mozemo uzeti u obzir.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Miele je napisao:

Možda griješim, ali koliko ja znam sve banke prvo daju kartonsku karticu. A plastičnu dobijete kad sjedne neka uplata. Raspitajte se malo u drugim bankama.

Osim toga, nije neki problem podići gotovinu na šalteru banke.

 

Pa zapravo je problem dići novac sa šaltera, jer upravo Raiffeisen u nekim bankama čudno radno vrijeme,npr.do 16, ili dvokratno, a i što ako vam zatreba novac npr. u trgovini, trgovačkom centru, i sl.

Supruga je kao studentica imala kod njih vec rn. i sve je bilo ok! I mislila je da je to samo privremena, ali službenica joj je rekla da je takva politika banke-Znaci, nema kartica za nezaposlene!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija