Jump to content

rotvajler


dujka13

Preporučene objave

Imali smo rotvajlericu staru dvije godine. Šetala je slobodno u našem ograđenom posjedu od 3000 m2. Ograda je visoka 2 metra. Imamo susjede kojima naš pas jako smeta što su nam i dali na znanje kako će je ubiti. Zapravo svakodnevno upadaju njihove nogometne lopte u naš teren pa je zbog toga njihova ljutnja. Česti su njihovi upadi na naš posjed. U tog psa je jako puno uloženo novaca; od kupnje, veterinarskih usluga do dresure. U subotu smo posjetili veterinara koji je potvrdio da joj nema spasa. Subota, nedjelja i ponedjeljak i nje više nema. Da li postoji Zakon koji regulira ovakva ubojstva. Jer to i je ubojstvo. Ona je član moje obitelji i svi smo potrešeni njezinim nestankon, ponajviše djeca. Zadnje vrijeme pozivana je policija na intervenciju. Izvršena je prijetnja meni ubojstvom HLADNIM I VATRENIM ORUŽJEM, bez ikakva povoda, samo zato što ne dozvoljavam da upadaju u moj posjed nepozvano. Čak se susjedov maloljetnik (16godina), slikao i javno objavio svoju sliku sa automatskom puškom ispred svoje kuće. Valjda da nas zastraši! Do danas naša policija nije oduzela to oružje iako sam sve obavijestila i poslala tu sliku na uvid. Svi se prave kao da to nije ništa. Ali malo pomalo njihove prijetnje postaju stvarnost.

Što učiniti. Nezaposlena sam bez ikakva primanja i jako zastrašena i u velikoj tuzi za rotvajlericom koja nikom nikada nije ništa učinila.

Dubravka :place:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Strašno mi je žao da vam se desilo,jer sam ljubitelj veliki životinja.Da li ste obavijestili policiju ,mislim da se tu treba provesti istraga,odnosno veterinaru ste trebali odvesti psa neka napravi obdukciju i ustanovi uzrok smrti.S tom potvrdom u policiju i privatna tužba vjerovarno za uništenje imovine ili tako nešto.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 godina kasnije...

teško ili nikako je dokazivanje. To je nemoguća misija.

Krenula sam ispočetka i kupila dvoje štenaca opet rotvajlera muško i žensko iz različitih legla. Dala sam na znanje jasno i glasno, ukoliko se ovima išta neprirodno dogodi da stižu 4 komada i tako dalje. Sada imaju dvije godine i vrlo su poslušni - dresirani. Na nikog nisu agresivni iako je u našem dvorištu vrlo prolazno i to sve generacije od 1 godine do 40, ali na te albance su vrlo agresivni. Razlog postoji jer sam uočila koliko su ih maltretirali dok su bili manji, pa čak i gađali sa gumenim mecima koje sam sakupljala uz ogradu, kao dokaz. Bojim se, jer je ograda preslaba za njihove nalete što su i ti susjedi nam spočitavali. I tada su upozoreni da ne draže pse a oni su dresirani da ne napuštaju svoj teritorij čak ni kada su vrata otvorena. I to je stvarno tako. Konačno ti susjedi više ne skaču preko ograde u moj posjed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija