Jump to content

pozlilo mu i izazvana prometna nezgoda


Marijacik

Preporučene objave

18.06.2010. mom ocu(74g, dijabetičar) je za vrijeme vožnje pozlilo.Istog trena kad je to uočio zaustavio je auto u namjeri da isključi motor.međutim ostaje bez svijesti i autom pređe preko druge trake i udari u stablo.Osim njega samog nitko nije sudjelovao u nezgodi.Prolaznici su to uočili i pristupili pomoći,odvezali ga,pozvali Hitnu,i otišli.Policija napravila svoj izvještaj,auto prevežen doma.Sad je u bolnici i još se utvrđuju ozljede a sve ukazuje na promjene na srcu i prijeteći infarkt,nije polomljen,ali ne može se pomaknuti,još sumnjaju na mogući prijelome na kralježnici(bez obzira na duple snimke i njegove bolove).Potres mozga,i ostale ozljede se utvrđuju.Mene zanima što ja trebam poduzeti u svezi odštete auta i njega samog.Dali treba popuniti europsko izvješće,dali treba zvati vještake od osiguranja ili prvo popraviti pa račune priložiti.Nisam nikada imala nikakvo iskustvo pa molim za pomoć.Nitko nije siguran što napraviti jer je specifičan slučaj.Osiguranje Euroherc.

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana,

na žalost imala sam takvo iskustvo sa mojim ocem koji je poginuo na licu mjesta i s njim još 3 osobe.

Od osiguranja smo dobili samo isplatu osigurane svote za slučaj smrti koja piše na polici.(Osiguranje vozača i putnika.)

Ako nije imao kasko, bojim se da neće dobiti ništa za popravak auta, jedino ako ostane invalid dobit će tu osiguranu svotu za invaliditet.

Oni to zovu nezgoda uslijed više sile i osiguranje ne pokriva nastalu štetu.

Ima još jedna kvaka: ako ima AO plus osiguranje onda pokrivaju neku štetu, ali to malo tko ima.

Pričekajte da vidite što će biti s Vašim ocem, pa onda angažirajte odvjetnika za osiguranja. To Vam je najbolji i najsigurniji put da barem on dobije nešto. Oni rade na postotak. Ja sam platila svom odvjetniku 10%.

Sretno Vama, a Vašem ocu želim brz oporavak.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija