Jump to content

upravne pristojbe??'


marlino

Preporučene objave

ima li czss pravo tražiti plaćanje pristojbe za navodno rješenje koje će doniti a potom ne doniti nikakvo rješenje ni nakon dva mjeseca? a onda opet tražiti još 50 kn upravne pristojbe za pokrenuti postupak nakon moje žalbe koja se odnosi na isti predmet kojeg uporno odbijaju rješiti već stalno traže plaćanje pristojbe a ne postupaju, ne donose rješenja niti uopće odgovaraju na moje zahtjeve?? a kada plaćam iste da li su dužni dati nekakvu potvrdu da sam uručio djelatnici czss pristojbu ili kako već to ide??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

to mi je jasno ali se radi da sam tražio uvid u pravilnik czss a oni do danas na moje zahtjeve žalbe nisu odgovorili pa sam prema zakonu o pravu na pristup informaciji napisao upravnu tužbu.znači niti sam vidio tražene dokumente niti su odgovorili, niti mi naplačuju samo moje podneske već rješenja koja nisu i vjerojatno neće biti donesena.po navodima istih oni uopće nemaju pravilnik

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija