Jump to content

alimentacija 100 put


anonimno

Preporučene objave

Prije godinu dana uvjetno sam osudjen na godinu dana zatvora ako u slijedecih godinu dana ne isplatim zaostalu alimentaciju bivsoj supruzi. Tijeko te godine nisam radio i nisam uspio isplatiti dug, ali sam svaki mjesec uplatio makar nesto, koliko sam mogao.

Nedavno sam imao novo rociste, jer je nakon isteka roka od godinu dana, bivsa supruga pokrenula opoziv uvjetne osude. Sud je ovaj put rekao da je dobro da sam makar nesto uplatio, a kako sam na bolovanju od rujna prosle godine, a inace sam privatni obrtnik, ne radim i ne zaradjujem nemam od kud platiti preostali iznos. No, ovaj put sud je rekao da u roku od mjesec dana uplatim makar 20000 kn (od 50 000 ukupnog iznosa) inace idem u zatvor.

Da li je to moguce? S obzirom da sam prilozio svu dokumentaciju o bolesti koje pokazuju da nemam radnu sposobnost i da vjerojatno necu vise niti moci raditi. Ili me mozda pokusavaju prisiliti da se snadjem i platim, pa kad vide da sam platio tih 20000 onda ce me prisiliti i za ostalo???

Sto mi je ciniti s obzirom da u tako kratko vrijeme ne mogu pronaci sredstva, ne mogu ostvariti kredit jer nisam kreditno sposoban?

Da li sud moze sjesti na placu moje sadasnje supruge s obzirom da zivimo od njene place?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija