Jump to content

kasno Marko na Kosovo stize...


marina63

Preporučene objave

...ali se pak nadam da se mogu 'olaksano' izvuc...

Znaci...

Prije malo vise od 2 mjeseca uhvacena sam sa 'rucno smotanom cigaretom sastavljenom od duhana (i kako mudrac rece) ''cannabis marihuanom'' (0,7g)(moze li samo koristenje krivog nazivlja ponistit sve? iako sam se uredno potpisala i tako to...nastavak sljedi)

 

E, znaci, posto jos 21 dan spadam u kategoriju mladjih punoljetnika, znaci i tada, po nekim novim kreativnim idejama poslana sam prvo kod defektologije (visi sudski savjetnik ili tako nesto je usput...) koja kao predlaze mjeru drz.odvj.za mlade...i sugerirana mjera je, uz moju privolu (naravo, nesmotrenu i nepromisljenu, ali i nije bas da sam imala neke opcije predocene dodatne), testiranje urina iduca 3 mjeseca (najmanje), svakih 7 dana...naravno, nikako mi se to ne svidja...al tada je zvucalo bolje od kaznenog postupka...

Uglavno, da ne duzim previse, receno mi je da ocekujem poziv/odluku (pojma nemam sta tocno, nisam isla za tim, al valjda znate sta ide u tim slucajevima) prekrsajnog suda...

 

http://www.dorh.hr/Priopcenje01

 

malo sam guglala i tako to, jer poptpuna apstinencija kao sto vidite ima jako los odraz na moje spavanje...

 

I zakljucila sam da ukoliko je meni taj prekrsajni postupak vec u tijeku, ne mogu nikako pokrenut i kazneni, cime mi prijete ukoliko se ne bude drzala, kako kazu, pravila programa... (znaci 3mj check up svakih 7 dana...)

 

Znaci, mogu li oni kako ponistit taj prekrsajni i pokrenut mi i kazneni, ili mi samo prijete u prazno...?

 

I ako recimo u slucaju odustajanja od programa postoji nacin da me i kazneno gone, hm...koje su mi sanse tu? Prica se da se nakon 3 godine brise (vjerojatno ukoliko ne ponovim to niti ista slicno, naravno i budem uhvacena)...

 

I da, gospoja defektologinja etc.se odmah pri pocetku naseg razgovora pohvalila kako je prekrsila moje ustavno pravo time sta je usprkos tome sta sam mladji punoljetnik poslala poziv na mog oca... :misli:

 

Ako zelite da sto prije mirno spavam, molim vas da mi skoro odgovorite :-D:-D:-D

 

Unaprijed hvala... ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

marina63 je napisao:

po nekim novim kreativnim idejama poslana sam prvo kod defektologije (visi sudski savjetnik ili tako nesto je usput...) koja kao predlaze mjeru drz.odvj.za mlade...i sugerirana mjera je, uz moju privolu ...

... nikako mi se to ne svidja...al tada je zvucalo bolje od kaznenog postupka...

...

 

 

ako je točno ovo što pišeš,

protiv tebe je podnesena kaznena prijava, po njoj je radilo drž. odvjetništvo, pozvana si na razgovor kod njihovog defektologa, dobila si posebnu obvezu koju si dužna ispuniti, jer u suprotnom može doći do pokretanja kaznenog postupka, tj. optuženja zbog posjedovanja droge.

na tvom mjestu bih se pridržavao izrečene obveze (to ti se inaće zove uvjetovani oportunitet) jer nakon ispunjenja, dolazi do odbačaja kaznene prijave i nema ni prekršajnog postupka.

 

ovaj postupak nije nikakva kreativna, nova ideja, to je nešto što funkcionira već godinama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

marina63 je napisao:

...I zakljucila sam da ukoliko je meni taj prekrsajni postupak vec u tijeku, ne mogu nikako pokrenut i kazneni, cime mi prijete ukoliko se ne bude drzala, kako kazu, pravila programa... (znaci 3mj check up svakih 7 dana...)

 

 

jesi ti odradila ovo sa kontrolom urina?

 

o tome ti ovisi prijete li u prazno ili ne.

 

i tko ti je rekao da čekaš i što to? defektolog u ODO-u?

 

ako tebi nije jasno, možda je tvoj otac zapamtio o čemu se radi. kažeš da je i on bio na razgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

marina63 je napisao:

nisam, tek cu pocet...

oboje su bili samnom, i kazu da mi je upucenaa prekrsajna prijava...

 

onda je sve ok..

to ćeš odraditi kako su ti naložili, a ako u međuvremenu, dakle dok još ideš na kontrole, stigne poziv sa prekršajnog suda, onda ćeš se odazvati i reći kako po nalogu ODO za mladež ideš/ili si išla ako to obaviš/ na kontrole urina i to bi bilo dovoljno. recimo i da im na prekršajnom sudu kažeš broj spisa pod kojim se vodi tvoj predmet i neka oni to onda provjeravaju.

a ako ODO-i postupaju po nedavno donesenoj uputi, oni su već morali kontaktirati prekršajni sud i obavijestiti ih o postupku protiv tebe koji vode.

 

ma, bit će to sve ok.

samo budi redovna na ovim kontrolama i odazovi se pozivu prekršajnog suda ako kojim slučajem i on stigne.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija