overkill objavljeno: 26. srpanj 2010. Dijeli objavljeno: 26. srpanj 2010. Nakon prometne nezgode, osiguranje mi salje ponudu za tjelesne ozljede u iznosu od 8 000kn, gdje pise da ce odvjetniku biti uplacena odvjetnicka tarifa u iznosu od 1800kn ne njegov racun. S odvjetnikom je dogovor bio 20%, i mislio sam da je to gotovo, ali on zove i trazi da uplatim po dogovoru 20%, odnosno 1500 kn, da odem u HPB dao mi broj racuna i to i ucinim. Da li je to o.k.? Ili sam prevaren? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
monti odgovoreno: 28. srpanj 2010. Dijeli odgovoreno: 28. srpanj 2010. Da, to je ok. Vi ste sa odvjetnikom ugovorili 20 % od polučenog iznosa, a on je od osigu.društva još dobio iznos za postupak. Naime, ponekad osig.druš. i ne isplati taj trošak ali uglavnom da. Sve je u redu. Dužni ste uplatiti onih 20 %. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gabriella odgovoreno: 24. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 24. kolovoz 2010. A što u slučaju da osiguranje nije platilo odvjetniku troškove postupka? jel stranka dužna pored tih 20% još i to platiti odvjetniku? ili je to uračunato u tih 20%? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.