Jump to content

Molba za pomoć


admir98

Preporučene objave

Molim sve korisnike da mi pomognu u sastavljanju tuzbe za klevetu protiv moga punca i punice. Napominjem da se od samog pocetka braka sa mojom suprugom mijesaju u nas brak, to je islo toliko dalek da su po gradu razglasili da sam ja narkoman (mada to nikada nisam bio), sto je dovelo do toga da ne budem primljen na dva konkursa za posao. Cak su me prijavili i policiji, koja me je nekoliko puta na ulici presretala, ali bez rezultata, naravno!

Moju suprugu su natjerali da se razvede od mene, iako ona to nije zeljela, a mom sinu su zabranili da me vidja i posjecuje. Zbog toga trpim teske emocionalne boli, a naravno, izgubio sam i dosta novaca kojeg sam mogao zaraditi u ove dvije godine otkako je sve kulminiralo.

Molim Vas da mi posaljete barem neki uopceni obrazac za tuzbu za klevetu ili nanosenje psihickih boli, kao i to da su mome sinu napricali mnoge neistine i zabranili mu da me posjecuje.

 

Unaprijed vam se zahvaljujem!

 

P.S. Moja e-mail adresa je: admir98@hotmail.com

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija