Jump to content

Ograđivanje dvorišta žičanom ogradom


ivekblaz

Preporučene objave

Svoj posjed ću podijeliti na trećine. Dakle 1/3 je okućnica s dvorištem, druga trećina je voćnjak i treća trećina je šuma. Želio bih ograditi žicom čitav posjed i zanima me slijedeće. Koje dozvole moram prikupiti. Da li moram obavijestiti susjede da će ograda biti točno po međi. Da li moram također obavijestiti Hrvatske Šume. Da li namjerno uništavanje ograde može biti temelj za podizanje prekršajne prijave protiv nepoznatog korisnika u svrhu neovlaštenog ulaženja u posjed. Kolika maksimalna visina ograde smije biti.

 

Poljoprivredno zemljište se nalazi odvojeno od mjesta stanovanja. Na njemu se godišnje mijenjaju kulture. Namjeravam na tom zemljištu podići višegodišnji voćnjak. Koje su ovdje dozvole potrebne u svrhu ograđivanja zemljišta. Da li se smije na vrata ograde postaviti lokot. Da li je ovdje također temelj za podizanje prekršajne prijave oštećenje ograde od nepoznatog počinitelja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija