martina555 objavljeno: 29. rujan 2010. objavljeno: 29. rujan 2010. s obzirom da sam vecinu onog sto me zanimalo vec pronasla na forumu necu duljiti nego postaviti jedno pitanje, veyano uz poligrafsko testiranje. u cl. (yaboravila sam vec kojem) se navodi da se poligrafskom testiranju ne mogu podvrgnuti trudnice, djeca, osobe pod sredstvima za smirenje...... Zanima me, s obzirom da cu uskoro biti pozvana u mup (pretpostavljam i na poligraf) sta to tocno znaci, kojim osobama se smatraju osobe koje su pod sredstvima za smirenje jer ja sam na lijekovima vec 2 mjeseca, sve propisano od doktora. da li se terapija (Helex i Normabel)treba njima prijaviti i je li to smetnja za testiranje s obzirom da sam na konstantnoj terapiji?? Hvala! Citiraj
talijan23 odgovoreno: 29. rujan 2010. odgovoreno: 29. rujan 2010. ja ti se bas ne razumim puno,,,al ono sta ti mogu rec je da poligraf mozes odbit i da im trebas reci za tablete,provjeri dali te uopce mogu ispitivat? a ako odes na ispitivanje moras bit cvrsta i nemoj pusit price njihove,,,nisu ti prijatelji,,,,a.c,a,b, Citiraj
martina555 odgovoreno: 30. rujan 2010. Autor odgovoreno: 30. rujan 2010. hvala Talijanu na odgovoru! ima li netko sa slicnim iskustvom ili pravnik koji bi mi mogao dati konkretan odgovor? jesu li ti lijekovi bitni, treba li ih uopce spominjati da se piju? odnosno da li mogu utjecati na konacni rezultat ispitivanja? Citiraj
Medonja odgovoreno: 30. rujan 2010. odgovoreno: 30. rujan 2010. Poligraf nije obavezan. Prije poligrafa će te ispunit upitnik u kojem vas pitaju o lijekovima i sl... Možda to što uzimate lijekove vam pomogne, odnosno možda zavarate stroj. Ali, ako im kažete za lijekove ne bi trebali biti podvrgnuti poligrafu. Citiraj
Medonja odgovoreno: 30. rujan 2010. odgovoreno: 30. rujan 2010. Poligraf nije obavezan. Prije poligrafa će te ispunit upitnik u kojem vas pitaju o lijekovima i sl... Možda to što uzimate lijekove vam pomogne, odnosno možda zavarate stroj. Ali, ako im kažete za lijekove ne bi trebali biti podvrgnuti poligrafu. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.