Jump to content

Ludi bivši gazda...molim siavjet


Fear

Preporučene objave

Poštovani

 

Radi se o liku kod kojeg sam živio skoro 2 godine, nisam imao druge uvjete, mogućnosti ili kako već pa sam bio primoren stanovat kod budale, trpit potkradanja i bezobrazluk. Uglavnom sad je to nebitno odselio sam se konačno i što se dešava.

 

Lik je NAMJERNO raskinuo ugovor sa Tcomom, za moj max adsl i max tv priključak a ja sam ga molio da to ne uradi nego da me pričeka da ću ga ja preuzest na svoje ime, sad je pametni nepismeno-ljuti gospodin dobio naknadu od 1500kn za dugovanje od 700 tinjak kuna samo pretplate, sad hoće od mene da to platim.

 

Urla na mene, dere se, prijeti, vrijeđa me toliko da sam neki dan poludio, izgovorio mu svega i svašta i da me pusti na miru, naime dotični me zove 500 puta na dan, dakle i to postoji da se provjeri.

 

Na kraju idiot hoće mene prijavit policiji da sam mu zaprijetio ubojstvom, a ja sam rekao onako u kontekstu i stanju afekta da ako me ne ostavi na miru da ću polomit njega i sinove, a ne da sam to uradio, ili bilo kakva ubojstva radi glupih računa koje si je sam nabio iz čiste zloće.

 

Nikad nismo napravili ugovor o stanovanju, naravno jer papak ne želi plaćat porez, na njegovo ime je telefon, internet i maxtv.

 

Dakle što ja da uradim kad me policija kontaktira?! Mogu li ja gospodina prijavit za ilegalno iznajmljivanje?! Postoji li barem neki način zaštite?!

 

Općenito kako se nedužan čovjek brani kad te neki idiot nepismeni prijavi policiji za prijetnje ubojstvom, te dal se ja ikako mogu obranit od nametnika što me uznemirava i prijeti stalno.

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Fear je napisao:

 

Na kraju idiot hoće mene prijavit policiji da sam mu zaprijetio ubojstvom,

 

Zaprijetio, kako?

U telefonskom razgovoru, ili pred svjedocima?

 

Moj savjet:

Prvo se skulirati, ignorirati budalu.

 

Kada nazove, odmah prekinuti razgovor, ili ga pustiti da si nabija račun-pričekati da se umori, a ne slušati ga. Ili snimiti prijetnje i urlanje, ali prije toga reći da snimaš taj razgovor (nije dokaz na sudu, ali o snimanju je bolje obavijestiti drugu stranu).

Možda prijaviti uznemiravanje telefonom.

 

Reći mu da bi bilo kakva tužba s njegove strane bila dokaz ilegalnog iznajmljivanja stana/utaje poreza, a za to ide solidna kazna.

 

:kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prvo odma da se zahvalim na trudu i pojašnjenju.

 

Naime zaprijetio je "nekim" mjerama, ja ne znam da li su te mjere fizičke itd itd...uglavnom teško može doć do mene.

 

Htio se naći samnom i sa 1 sinom. Ne znam dal će zvučat primitivno ili ne al ja sam njega molio da se skulira i da me ne zove, jer za zdravlje njega i njegovog 27-sedmogišnjeg sina.

Imam vrlo kratak fitilj, al vrlo solidno sad rezoniram i znam da ako se nadjem sa njima da mi ne gine pritvor ili TZK, koje na zalost svoje naravi imam, a ne smijem više...bolje ne.

 

Fizički nisam normalnih dimenzija, sportaš sam tako da se idem obračunavat sa 65+ godina primitivcem nije mi niti na kraj pameti, al eto pitam da znam.

Ukoliko me prijavi, kako da se ja obranim?!

 

E i by the way to je bilo prije 4-5 dana dakle opet jutros me zove i prijeti, ja prije nego sam pročitao ovaj savjet uradio sam već tako, bio sam cool i rekao mu da oladi te čekao da prekine opet prijetnjama...

 

EDIT: Zaprijetio sam mu fizički, ne ubojstvom on je to rekonstruirao u ubojstvo,dakle citiram: "polomit ću tebe i tvoje sinove ako nastaviš se dirat u moje dostojanstvo..."

Sve se zbilo telefonski...nikakvi svjedoci makar će on da izmisli nekoga...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija