Jump to content

izračun mirovine


26miha

Preporučene objave

26miha, to je sa tim podatcima koje ste naveli nemoguće izračunati jer za to trebaju sve točne informacije o radnom stažu, prosječnoj plaći unazad barem 10-15 godina........

 

Pogotovo je teško izračunati jer se te informacije koje ste naveli ne poklapaju sa onim podatcima koje ste naveli ovdje:

 

Klikni ovdje.

 

Policijski narednik i viši policajac nisu isti činovi, a razlikom između 6000 i 6500 kuna ne može se točno izračunati.

 

Ne možete u braniteljsku mirovinu bez statusa HRVI, ali možete dobiti dodatak na mirovinu kao dragovoljac u iznosu od 30% odlaskom u mirovinu.

 

Klikni na link:

 

http://www.mirovinsko.hr/default.asp?ID=1209

 

Mislim da ćete morati čekati rješenje ili da odete u mirovinsko da zamolite da vam izračunaju jer oni imaju sve točne informacije o vama koji su potrebni za izračun.

 

Prije, dok nije izašao novi zakon o pravima HB, to se moglo lako izračunati, ali s obzirom da ne možete u invalidsku braniteljsku mirovinu to je malo kompliciranije (može se izračunati ali trebaju svi točni podatci i dosta vremena da bi se dobio približan iznos).

 

Manje-više, pitanje je prikladnije za radno i socijalno pravo iako sumnjam da će i tamo to netko moći izračunati bez točnih informacija o radnom stažu, plaći, zvanju........

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija