kokoloo objavljeno: 29. listopad 2010. Dijeli objavljeno: 29. listopad 2010. Bavim se pružanjem raznoraznih usluga, između ostalog pišem seminarske radove, diplomske, itd. Kupci mi za to plačaju na tekući račun, ti iznosi na godišnoj bazi bi mogli iznositi i do 100000-150000kn. Da li na te iznose bi mi porezna mogla pokucati na vrata i reći "ej, vidjeli smo koliku lovu primate, sada nam platite". ako da, što mi mogu naplatiti? ako nemam ništa u vlasništvu u slučaju pljenidbe, što će mi uzeti? unaprijed hvala i molim vas za savjete kako da izbjegnem to. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kokoloo odgovoreno: 30. listopad 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2010. kaj niko ne zna odg? primam lovu na tekući, oće me iko prozvat za to? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anamih odgovoreno: 30. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2010. Imate odgovor na inbox-u, ali i dalje mislim da nije u redu ne plaćati poreze, a očekivati da drugi građani koji plaćaju financiraju javnu infrastrukturu, pa kakva god ona bila. I meni se ne sviđa način na koji se novac od mog poreza troši, ali ne očekujem da vi platite moj dio. Pozdrav i nadam se vašem preobraćenju, a želim vam i veći dohodak od ovog što ste naveli. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.