navod objavljeno: 3. studeni 2010. Dijeli objavljeno: 3. studeni 2010. Zamolio bih nekog ako ima kakvu skriptu (pitanja, odgovori, itd. )vezanu za stručni ispit za komunalnog redara. Falim !!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Opcinarnik odgovoreno: 5. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2010. Kada ides na DSI?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
navod odgovoreno: 8. studeni 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2010. Početkom sljedeće godine ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Opcinarnik odgovoreno: 9. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 9. prosinac 2010. Prema Programu općeg i posebnog dijela Državnog stručnog ispita za komunlanog redara, koji Zakoni se trabaju uciti?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
makovci odgovoreno: 21. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2010. DRAGI KOMUNALNI REDARI JA SAM ISPIT RIJEŠIO 18.12. KAKO JE BILO? LUDO I NEZABORAVNO. UČITE, UČITE JER PITAJU SVE POMALO. NA PISMENOM SU PITANJA UGLAVNOM OPĆENITO IZ ZAKONA O KOMUNALNOM GOSPODARSTVU (1. IZRICANJE MANDATNE KAZNE,2.KOMUNALNA DJELATNOST - ODLAGANJE KOMUNALNOG OTPADA, 3. SADRŽAJ ODLUKE O KOMUNALNOM REDU, 4. FINANCIRANJE KOMUNALNIH DJELATNOSTI. USMENO: 1. NAČELA KOMUNALNOG GOSPODARSTVA, 2. OVLASTI KOMUNALNOG REDARA,3. DJELATNOSTI... OSTALE JE PITALA UGLAVNOM IZ ZAKONA O KOM. GOSPODARSTVA MISLIM DA JE JEDNOM NA PISMENOM BIO OBAVEZNI PREKRŠAJNI NALOG.... UGLAVNOM ZAKON, E DA MISLIM DA JE NEKOG PITALA I NEŠTO O GROBLJU. OPĆI DIO: PITANJA KOJA SU NA LEGALISU. ULAZILI SMO PO TROJE PITANJA PO REDU IZ ZAKONA, TKO NEZNA ODGOVORI SLIJEDEĆI ITD. VJERUJTE TREBA ZNATI. SRETNO SVIMA! SRETNO I SRETNI VAM BLAGDANI! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mary_x odgovoreno: 26. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2013. molim vas jel mi moze tko posalt bilo kakvu skriptu za posebni dio za komunalnog redara, hitno, na: danamarija@net.hr hvala :)9 i da li je prvo opci dio drzavnog pa onda posebni ili obratno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mary_x odgovoreno: 26. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2013. molim vas ako ima tko bilo kakvu skriptu za osebni dio za komunalnog redara da posalje hitno na: danamarija@net.hr? hvala puno.. i da li je prvo opci dio ispita pa posebni ili obratno? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.