Jump to content

kome se obratiti za izaći ranije iz zatvora


splitskodite8

Preporučene objave

Dobar dan ekipa!

Prijatelj mi je zavrsio u zatvoru zbog dilanja droge.Priznao je djelo, nikad prije nije se bavio time, znaci nije ponavljac,uz to je i lijeceni ovisnik i osoba koja je bila godinama na Zavodu za zaposljavanje pa ga je depresija nakon sto je ostao bez posla u vrloj nam drzavi i nemogucnost da se skrbi o svojima natjerala na to sto je napravio.Djelo je odmah priznao, odlezao je dva mjeseca u pritvoru i sad je u remetincu na odsluzenju dvogodisnje kazne.To sto nije ponavljac, sto je bio u tesdkoj zivotnoj situaciji i sto je priznao su uzeli kao olakotne okolnosti.Kazna se ipak cini preduga jer se radilo o maloj kolicini od 2 grama...ali sto je tu je.I sad postoji li mogucnost da se izadje iz zatvora ranije naravno uz dobro vladanje i da se ostatak kazne odsluzi uvjetno. Po Zakonu, moze se nakon trecine izdrzane kazne podnijeti zahtjev od strane zatvorenika ili njegove obitelji pa me zanima kome se taj zahtjev upucuje? Zatvorskom upravitelju?Sucu izvrsenja? Ako je cimbenik: terapiju je "skinuo" na minimalno i nastavlja dalje dok ne ne "skine" do kraja sto ce realizirati kad bude napunio cca 6 mjeseci zatvora.Vec je odsluzio skoro 4 mjeseca.

Obitelj je uz njega a i potreban im je kuci da radi jer su i oni u teskoj situaciji a i cura ga ceka i htjeli bi se vjencati, osnovati obitelj.

Bilo kakav savjet je dobrodosao.

Hvala...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija