lemax objavljeno: 9. studeni 2010. objavljeno: 9. studeni 2010. molim vas koji postupak sljedi kad vas neko tuži"! postoji li neka stranica gdje bi se mogla o tome informirati, hvala dali trebam angažirati odvjetnika, kako ga izabrati, koje su tarife, dali postoji mirenje itd., Citiraj
ude odgovoreno: 9. studeni 2010. odgovoreno: 9. studeni 2010. Poštovani ! Kada primite tužbu ,tada treba dati odgovor na tužbu naročito ako se radi o tužbi za utvrđenje vlasništva . Trebali bi se o svemu savjetovati sa pravno educiranom osobom . Trebate paziti na rokove .. Pozdrav ! Citiraj
lemax odgovoreno: 9. studeni 2010. Autor odgovoreno: 9. studeni 2010. Hvala Vam na odgovoru ude! Ja sam umjetnička duša i totalnik laik pravosuđa. Možete li biti malo konkretniji,koji su rokovi kada primim tužbu? Kako vjerovati odvjetniku da neće namjerno razvlačiti zbog sebi veće zarade. Ja bi se rado nagodila. Hvala unaprijed! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.