Jump to content

Rasprava o radu djelatnika socijalne službe


Sico_7

Preporučene objave

Poštovanje

Molio bih poštovane forumaše da iskažu svoje mišljenje o ovoj temi.Budući da banka uskraćuje primanja mojoj obitelji pun nade otišao sam u socijalu službu a izašao razočaran.

Na moje iskazane probleme djelatnica na kraju bez imalo osjećaja mi govori da što ja hoću od njih i da oni nemaju veze s tim.Pitam poštovane forumaše da li je svrha te službe samo da odradi svoje radno vrijeme i sačuva svoja prava ili da iskaže imalo solidarnosti pa i u slučaju da ne mogu stvarno pomoći.Žao mi je što sam uopće i išao tamo.

Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja sam sa djelatnicama za socijalnu skrb imala jako loša ,loša iskustva,pa nakon što su me drugi put odbili da nemam nikakva prava (kao da daju iz svoga džepa),sam otišla u njihovu pravnu službu i saznala sve što me zanima.Svaki put kada bih dolazila ne bi išla kod socijalnih radnica nego u pravnu službu.Budi uporan i ne daj se tako lako otjerati.Kada sam ja došla po svoja prava njihove su riječi bile uvijek ne možete ništa ostvariti,zato što one same nemaju pojma o ničemu .Ostvarila sam sva svoja prava,normalno uz pomoć njihove pravne službe. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija