Jump to content

molim pomoć


mateo09

Preporučene objave

mateo,

ukoliko ti nije odobrena pojačana njega djeteta od strane ovlaštenog liječnika ili ako ne dojiš djete,ne možeš ostvariti neka posebna prava vezano za skračenje radnig vremana ili rada na izdvojenom mjsetu od mjesta stanovanja.

Odgovor na pitanje dali moraš ili ne poštovati odluku poslodavca o radu izvan mjesta sjedišta firme ovisi o tome kaj piše u tvom ugovoru o radu,pravilniku o radu ili kol.ugovoru. Ako piše da moraš,moraš.

Ti bi trebala na fin način pokušati objasniti poslodavcu svoj problem i zamoliti da ti vezano za putovanje pomogne u tvojoj situaciji,pa ako si bila ok prije porodiljskog i ako je poslodavac u mogučnosti da ti izađe u susret možda uspiješ na finjaka riješiti svoj problem.

I još jedna stvar,20 km i nije neko potovanje na posao. masa ljudi iz Zagreba i okolice putuje na posao i na večoj razdaljini nego je tvoja i ne žale se baš previše. Dakle malo razmisliti o zahtjevima koje u današnje vrijeme postavljamo. :namiguje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija