rozenica objavljeno: 1. prosinac 2010. objavljeno: 1. prosinac 2010. EVO JUČER DOBIL RIJEŠENJE ZA MIROVINU OD 2911kn,prof 20/80,,,pa ,moram reč da sam zadovoljan,,jer kolko vidim imaa starijih boraca i sa većim postocima od mojih..a manjih kunica .pa živjela hrvatska,,,do nekih boljih vremena.... Citiraj
sumaglica odgovoreno: 1. prosinac 2010. odgovoreno: 1. prosinac 2010. Čestitam kolega,imaš li HRVI i status dragovoljca i gdje si bio zaposlen - Citiraj
rozenica odgovoreno: 2. prosinac 2010. Autor odgovoreno: 2. prosinac 2010. imam i rvi,,i dragovoljac,,u ht-15g,,a ostalo po konzumu,,billi,plodinama,,, Citiraj
mlinka odgovoreno: 8. prosinac 2010. odgovoreno: 8. prosinac 2010. Čestitke i da je dugo,dugo koristiš a reci mi koliko si imao ukupno staža Pozdrav braniteljima ma gdje bili!! Citiraj
grozni odgovoreno: 8. prosinac 2010. odgovoreno: 8. prosinac 2010. rozenica je napisao: EVO JUČER DOBIL RIJEŠENJE ZA MIROVINU OD 2911kn,prof 20/80,,,pa ,moram reč da sam zadovoljan,,jer kolko vidim imaa starijih boraca i sa većim postocima od mojih..a manjih kunica .pa živjela hrvatska,,,do nekih boljih vremena.... Pročitaj moj post u temi "konačno-rješenje". Nečeš se valjda zadovoljit stime,njihova pravilo je dati što manje mogu ako se nežališ za njih odlično a ako se ne pomiriš stime može i drukčije(naravno ako imaš dobre papire). Šta možeš izgubit ako podneseš žalbu možeš samo dobit ili ostat na istom. Moj savjet podnesi žalbu dok je vreme. Citiraj
grozni odgovoreno: 9. prosinac 2010. odgovoreno: 9. prosinac 2010. rozenica pitanje Kako je glasilo prvostupanjsko rješenje? Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.