ivonaa objavljeno: 8. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 8. prosinac 2010. kako otvoriti agenciju za organizaciju vjenčanja? trebaju li kakve posebne dozvole, dokumentacija i sl. i može li se otvoriti kao d.. kao kad se npr otvara butik, i ostale vrste obrta ili je postupak drugačiji....unaprijed hvala na odgovoru jasenka12 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ultra odgovoreno: 10. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2010. Što Vam je potrebno od dokumentacije i trebate li posebne dozvole ovisi o tome što konkretno podrazumijevate pod "organizacija vjenčanja". Radi li se o iznajmljivanju lokala, opremanju,posluživanju hrane i pića, dekoraciji,organizaciji glazbenika,fotografa...? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivonaa odgovoreno: 12. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2010. mislila sam da ja mladencima pomažem u pronalasku svega što im je potrebno, a od npr cvječara, zlatara, restorana itd uzimam proviziju te da se bavim dekoracijom....bez iznajmljivanja ili prodaje bilo čega...samo posredovanje....unaprijed hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ultra odgovoreno: 13. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2010. Najjednostavnije Vam je otvoriti uslužni obrt s upisanom djelatnošću: 96.09. Ostale osobne uslužne djelatnosti d.n. i prijaviti paušalno oporezivanje dohotka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sandra0805 odgovoreno: 24. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2012. Poštovani, zanima me kako otvoriti agenciju za vjenčanja i druge prigode ako ona uključuje djelatnosti dekoriranje sala,šatora, crkvi, iznajmljivanje suncobrana i barskih stolova, ako bi uključivala i slaganje namirnica na pladnjeve. Dakle, suhomesnatih proizvoda koje klijent nabavlja, a ja ih samo slažem na pladnjeve. Moram li imati posebne uvjete za to i sanitarnu knjižicu? Ukoliko ću surađivati s nekom cvjećarom u vezi cvijeća da mi ona pravi aranžmane trebam li od nje tražiti obični račun ili R1?Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.