dubravko1 objavljeno: 15. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 15. prosinac 2010. Zanima me da li lovci mogu pucati u naseljenim mjestima i ako mogu koliko NAJMANJE moraju bi udaljeni od naseljenih stambenih objekata? Također me zanima da li smiju pucati na divljač ako je u pozadini kuća koja je naseljena? Zanima me i kakvi su to zakoni koji daju koncesije za loviša u naseljenim mjestima gdje je na puškometu(recimo da je domet puške najmanje 3km.a jest toliko bar)preko 50-tero djece? Lijepo molim za odgovor,šta kaže zakon po tom pitanju? Iako se evo glupo osjećam jer to i pitam jer bi po svakoj logici sve takve radnje bile STROGO ZABRANJENE Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
igla91 odgovoreno: 15. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 15. prosinac 2010. U mojem mjestu je streljana,ustvari,50 metara od table s nazivom mjesta.Inače...ćini mi se da je zabranjeno i po dvorištu pucati makar i zraćnom puškom Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 15. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 15. prosinac 2010. dubravko1 je napisao: Zanima me da li lovci mogu pucati u naseljenim mjestima i ako mogu koliko NAJMANJE moraju bi udaljeni od naseljenih stambenih objekata? Također me zanima da li smiju pucati na divljač ako je u pozadini kuća koja je naseljena? Zanima me i kakvi su to zakoni koji daju koncesije za loviša u naseljenim mjestima gdje je na puškometu(recimo da je domet puške najmanje 3km.a jest toliko bar)preko 50-tero djece? Lijepo molim za odgovor,šta kaže zakon po tom pitanju? Iako se evo glupo osjećam jer to i pitam jer bi po svakoj logici sve takve radnje bile STROGO ZABRANJENE Granica je 300 m u nizini i 200 u brdsko-planinskim područjima. Granice lovišta moraju biti jasno označene. Očito da lokalni lovni inspektor ne radi svoj posao, vjerovatno se časti lovinom i prijavite slučaj ovdje http://www.mps.hr/ Prijava ne smije biti anonimna, pišite im pismo s povratnicom i tražite odgovor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dubravko1 odgovoreno: 15. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 15. prosinac 2010. petpetica je napisao: Granica je 300 m u nizini i 200 u brdsko-planinskim područjima. Granice lovišta moraju biti jasno označene. Očito da lokalni lovni inspektor ne radi svoj posao, vjerovatno se časti lovinom i prijavite slučaj ovdje http://www.mps.hr/ Prijava ne smije biti anonimna, pišite im pismo s povratnicom i tražite odgovor. Zahvaljujem od srca na vrijednim informacijama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 15. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 15. prosinac 2010. Ispravljam se. Nadležno ministarstvo je ovo: http://www.mrrsvg.hr/default.aspx?id=61 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.